Δήμητρα Παπαδήμα: Απίστευτη αποκάλυψη για το παιδί της με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου

289

Η Δήμητρα Παπαδήμα προέβη σε αποκαλύψεις στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα, καθώς αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στον πρώτο της γάμο με γνωστό σκηνοθέτη, αλλά και τον ρόλο που είχε ο νυν σύντροφός της, Γιάννης Μποσταντζόγλου στο διαζύγιό της.

«Ο πρώτος μου γάμος ήταν επεισοδιακός, όπως και όλα τα πράγματα στη ζωή μου από τότε που γεννήθηκα. Ακόμα και στο μαιευτήριο βγήκα από την μητέρα μου με τα πόδια και με τραβούσαν με κουτάλες. Η ζωή μου είναι επεισοδιακή από μόνη της.

Ο πρώτος μου σύζυγος, ο σκηνοθέτης Γιώργος Πανουσόπουλος, είναι 22 χρόνια μεγαλύτερος από μένα. Μείναμε μαζί συνολικά έξι χρόνια εκ των οποίων τα δυο παντρεμένοι. Το διαζύγιό, μας το έβγαλε ο Γιάννης. Ήταν εκείνος που έτρεχε για τα χαρτιά! Ύστερα από το διαζύγιό μου, δεν θέλησα να ξαναπαντρευτώ. Μάλιστα, όταν γεννήθηκε η μικρή-και επειδή δεν ήμασταν παντρεμένοι- στο καρτελάκι της έγραφε το επίθετο Παπαδήμα. Το είδε ο Γιάννης και τρελάθηκε. Πήγε αμέσως στο ληξιαρχείο στο Μαρούσι, την αναγνώρισε και πήρε κατευθείαν το επίθετό του.

Παρότι ο Γιάννης σαν χαρακτήρας είναι φτερό στον άνεμο, τα ρύθμισε όλα και ποτέ δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα για το παραμικρό. Από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε, την αναγνώρισε και πήρε το όνομά του: Μαρία-Θαλασσινή Βοσταντζόγλου. Τα τακτοποίησε όλα και ποτέ δεν ασχολήθηκα με αυτά τα θέματα»

madata.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ