Ξεφτίλα-Δήμοι “παρτάκιδων” τα κλείνουμε όλα για την “ζωούλα” μας…! οι οφειλές σας στο δήμο κανονικά στις τράπεζες”

58

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες

Αντιλαμβανόμενοι την σοβαρότητα της κατάστασης που έχει δημιουργήσει η κήρυξη πανδημίας σε ολόκληρο τον πλανήτη, ο Δήμος ………κλιμακώνει τα μέτρα πρόληψης κατά της διάδοσης του κορωνοϊού. Στο πλαίσιο αυτό, από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 25 Μαρτίου   λαμβάνονται επιπλέον μέτρα πρόληψης: 

ΚΛΕΙΝΟΥΝ οι ακόλουθοι χώροι και αναστέλλεται η λειτουργία τους:

Όλες οι Παιδικές Χαρές και τα Υπαίθρια Πάρκα Γυμναστικής και απαγορεύεται η χρήση τους.

* Όλες οι Αθλητικές εγκαταστάσεις και οι Χώροι Άθλησης, ανοιχτοί και κλειστοί, συμπεριλαμβανομένου του Κολυμβητηρίου.  Οι χώροι θα είναι πλέον κλειστοί και για όλα τα τμήματα υποδομών όλων των αθλητικών σωματείων δηλαδή δεν θα λειτουργούν καθόλου.

* Αναστέλλονται οι συναλλαγές με το κοινό με φυσική παρουσία σε Όλες τις Διοικητικές Υπηρεσίες του Δήμου μας……….

Βέβαια  το ΤΑΜΕΙΟ του Δήμου……….. μας θα είναι κλειστό για το κοινό και οι πληρωμές προς τον Δήμο για οφειλές κ.λπ. θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω Τραπέζης.

Υπενθυμίζουμε ότι κανένα από τα προληπτικά μέτρα που παίρνει το Κράτος και η Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να αποδώσει, εάν οι πολίτες δεν τα αντιμετωπίσουν με το αίσθημα ευθύνης που τους αναλογεί ώστε να προστατεύσουν οι ίδιοι τον εαυτό τους και τους οικείους τους, αποφεύγοντας την ευκαιρία μετάδοσης της νόσου σε άλλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ