Δήμος Βέλου – Βόχας: Άνοιξε την Τρίτη 29 Μαρτίου η πλατφόρμα για τις «Νταντάδες της Γειτονιάς»

443
Beautiful teacher and group of toddlers playing around lots of toys at kindergarten

Άνοιξε την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022 η πλατφόρμα ntantades.gov.gr, προκειμένου να εγγραφούν όσοι και όσες επιθυμούν να απασχοληθούν ως επιμελητές και επιμελήτριες στο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς», το οποίο υλοποιείται στον δήμο Βέλου-Βόχας, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Το πρόγραμμα αφορά στην κατ’ οίκον φροντίδα βρεφών και νηπίων ηλικίας από 2 μηνών έως 2,5 ετών (2 ετών και 6 μηνών) και προβλέπει την οικονομική ενίσχυση των εργαζομένων γονέων, των μονογονέων, των αναδόχων και ιδιαίτερα των μητέρων για τη χρήση πιστοποιημένων υπηρεσιών φροντίδας των παιδιών τους.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις, τα δικαιολογητικά και τη διαδικασία εγγραφής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στη σχετική πρόκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η οποία παρατίθεται στο τέλος της παρούσας ανάρτησης.

Σημειώνεται πως για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων βρίσκεται ήδη σε λειτουργία τηλεφωνικό κέντρο. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 2103258080 και 2103258090 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9 το πρωί με 8 το απόγευμα.