Δίωξη σε Σαββίδη και ΠΑΟΚ κίνδυνος και για υποβιβασμό…! καμία αναφορά στο όπλο απο την αστυνομία…

106

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε πειθαρχική δίωξη στον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη και στην ΠΑΕ για όσα έγιναν στην Τούμπα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, το οποίο διακόπηκε στο 89ο λεπτό μετά την εισβολή στο γήπεδο του ισχυρού άνδρα του “Δικεφάλου του Βορρά”.

Ο ΠΑΟΚ κλήθηκε μεταξύ άλλων με το άρθρο 19 του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ, όπου γίνεται λόγος μέχρι και για υποβιβασμό ομάδας, σε περίπτωση που υπάρχει εκφοβισμός και απειλές προς αξιωματούχους ενός αγώνα. Επίσης, ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με τιμωρία έδρας και αφαίρεση βαθμών και ο Ιβάν Σαββίδης με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα ως και πέντε χρόνια.

Συγκεκριμένα, αναφέρονται τα εξής:

“Οποιοσδήποτε εμπίπτει στον παρόντα κώδικα ο οποίος εκφοβίζει έναν αξιωματούχο του αγώνα ή οποιονδήποτε εντεταλμένο εν γένει ποδοσφαιρικό όργανο με απειλές, θα τιμωρείται με χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000) τουλάχιστον, και αγωνιστικό αποκλεισμό ή απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο από τρία (3) έως πέντε (5) έτη.

Εάν υπαίτια είναι ομάδα, επιβάλλονται ποινές ανάλογα με την βαρύτητα του παραπτώματος:

α. διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές,

β. αφαίρεσης βαθμών και

γ. υποβιβασμός ομάδας”.

Στην αστυνομία εμφανίστηκε ο αστυνομικός συνοδός του Ιβάν Σαββίδη

Στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους στη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε ο υπαρχιφύλακας – συνοδός αστυνομικός του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος είχε μπει μαζί με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του …

Η έκθεση της αστυνομίας για τον Σαββίδη. Καμία αναφορά στο όπλο!

Καμία αναφορά στο όπλο του Ιβάν Σαββίδη στην έκθεση της αστυνομίας που κατά τα… άλλα περιγράφει λεπτομερώς την εισβολή του προέδρου του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο στην Τούμπα. Μάλιστα η έκθεση «εκθειάζει» τις προσπάθειες των αστυνομικών …

πηγή-madata.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ