Δείχνει τον δρόμο της κοινωνικής ευαισθησίας ο Όμιλος Πιέτρης!

57

Δείχνει τον δρόμο της κοινωνικής ευαισθησίας ο Όμιλος Πιέτρης!

Ο όμιλος εταιρειών Πιέτρης, σήμερα το πρωί, προχώρησε σε σημαντικές κινήσεις προστασίας των 400 εργαζομένων του.

Με επιστολή του σε όλους τους εργαζόμενους ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου κ.Πέτρος Πιέτρης, αναφέρθηκε στα εντατικά  μέτρα πρόληψης που ήδη εφαρμόζονται στις εγκαταστάσεις και τα εργοστάσια παραγωγής της εταιρείας αλλά και στην προστασία των ίδιων των εργαζομένων προσωπικά.

Ο όμιλος έδωσε άδεια σε όσους εργαζόμενους έχουν παιδιά και ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και ταυτόχρονα ζήτησε από εργαζόμενους και στελέχη της εταιρείας να εργάζονται από το σπίτι τους, για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος μόλυνσης από τον κορωναϊό .

Είναι μία γενναία πράξη κοινωνικής ευθύνης, που αναδεικνύει το ανθρώπινο  πρόσωπο του ομίλου αλλά και την οικογενειακή σχέση με τους εργαζόμενους, που κάνει τις εταιρείες ξεχωριστές.

Ανάμεσα σε άλλα στην επιστολή του ο κ. Πέτρος Πιέτρης αναφέρει:

΅ Αλληλοσεβασμός από και προς τον συνάδελφό μας, τον πελάτη μας, τον προμηθευτή μας κ.λπ.

Προσπαθούμε να λάβουμε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία της υγείας των εργαζομένων και των πελατών μας.

Οι αρμόδιες αρχές έχουν  προχωρήσει σε κλιμάκωση και αυστηροποίηση των μέτρων πρόληψης, ώστε να περιορισθεί η μετάδοση του κορωνοϊού.  Η πιστή εφαρμογή τους είναι κρίσιμης σημασίας.

Από την πλευρά μας:

  –  Χορηγήσαμε άδειες σε όσους έχουν μικρά παιδιά και στις ευπαθείς ομάδες εργαζομένων. Σε όσους τουλάχιστον μπορούσαμε περισσότερο.

  –  Στο σύνολο, σχεδόν, των συναδέλφων που εργάζονται στα γραφεία της επιχείρησης έχει δοθεί δυνατότητα εργασίας από το σπίτι τους. Για τους συναδέλφους που αναγκαστικά θα πρέπει να προσέρχονται στον χώρο της επιχείρησης έχουμε φροντίσει ώστε είτε να είναι εντελώς μόνοι τους στον χώρο είτε σε πολύ μεγάλη απόσταση από τον άλλο συνάδελφό τους.

  –  Έχουμε δρομολογήσει απολυμάνσεις και εντατικότερους καθαρισμούς των χώρων μας.

–   Απαιτούμε από τους προμηθευτές μας την τήρηση των ίδιων προδιαγραφών υγιεινής και ασφάλειας.

Συνάδελφοι, αντιμετωπίζουμε μια πρωτοφανή κρίση. Κάθε ημέρα δοκιμαζόμαστε και προσαρμοζόμαστε. Οι επιπτώσεις στην καθημερινότητά μας είναι τραγικές. Ο στόχος μας όμως είναι κοινός και ένας: η διασφάλιση της υγείας μας. Η προστασία των γύρω μας.

Έτσι θα ξεπεράσουμε αυτή την πανδημία και να βγούμε δυνατότεροι. Θα δείξουμε ότι στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων και θα αναλαμβάνουμε την ατομική και τη συλλογική μας ευθύνη.

Να προσέχετε τους εαυτούς σας και θα βγούμε δυνατότεροι.

Προσέχοντας τους εαυτούς μας, προστατεύουμε και εκείνους που μας έχουν ανάγκη.

Πέτρος Πιέτρης

Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ