Δεν έγιναν όλα τέλεια στη φωτιά… Οργάνωση γιούρια και όπου φύγει φύγει

85

Τα είχα γράψει και τα είχα επισημάνει ότι όλα δεν λειτούργησαν άψογα στην οργάνωση αλλά οι άνθρωποι που τα έζησαν φωνάζουν και με το δίκιο τους
Οργάνωση γιούρια και όπου φύγει φύγει. Πανικός της πρώτης στιγμής ίσως.. Αλλά δεν έγιναν όλα τέλεια. Τα χω αναφέρει σε αναρτήσεις.

Εκκένωση χωριού με άγνωστο προορισμό των κατοίκων συνεβη. Με τα αυτοκίνητα τους. Εκκένωση χωριου με άλλες εισόδους ανοικτές όπου ο οποιοσδήποτε μπορούσε να εισελθει δεν έχω ξαναδεί. Λεωφόρος κλειστή και ανθρώπους εγκλωβισμενους σε μια περιοχή που από πάνω τους καιγόταν ο τόπος δεν νομίζω ότι ήταν ότι καλύτερο όπως και γονείς στον Ισθμο να παρακαλάνε να την διαβουν γιατί έχουν τους δικούς τους τα παιδιά τους στα ΛΟΥΤΡΑ Αλμυρή.

Δεν έχω ξαναδεί. Από Ξυλοκεριζα και μέσα από το χωριόΚεχριες υπήρχε ελευθέρας…..
Κάτι δεν πήγε και τόσο τέλεια. Τόσα στρέμματα κάηκαν από την άμεση και τέλεια οργανωμένη επιχείρηση. Να μην ωραιοποιουμε τα πάντα είναι άδικο. ΤΟ ΚΑΛΌ ΌΤΙ ΔΕΝ ΘΡΗΝΗΣΑΜΕ ΑΝΘΡΏΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ.Και μπράβο μας.

Όχι πάντα από την τέλεια οργάνωση γιατί στα βουνά του Σοφικου επήγαν μόνοι τους κάποιοι χωρίς να ξέρει κάνεις που έχουν καταφύγει αφού τους είπαν κατά το Σοφικο να πάτε.. σε κανένα ορισμένο σημείο. Γιατί; ας το βρουν οι αρμόδιοι που ξέρουν αν κάποιοι παρακουσαν ή όχι ή οι τοπικοί που ακόμη θα ψάχνουν το χώρο για να τους φιλοξενήσουν αλλά ξέχασα έβγαζαν σελφι με τα εμφιαλωμένα στην Αλμυρή που θα, τα έδιναν στους ανθρώπους που είχαν φύγει από τα σπίτια τους αλλά μάλλον θα τους ψάχνουν ακόμη .. και δεν μπορεί κανείς να με διαψεύσει γιατί ήταν οι δικοί μου άνθρωποι.

Πηγή-Korinthiaki Hmera

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ