Δεν είναι ώρα για μιζέρια πρός τον Δήμαρχο μ’ αρέσει… δεν μ’ αρέσει… πλατείες έρχονται και παρέρχονται οι συνανθρωποί μας όχι-φωτο

177

Ισως είμαι απο τους πρώτους που ασχολήθηκα με την πλατεία της Κορίνθου και τα χάλια της όμως κάποιες στιγμες όλα πρέπει να μπαίνουν στην άκρη να ξαποσταίνουμε, διαφορετικά ο κόσμος θα μας γυρίσει την πλάτη…αρκετα έχει στο κεφάλι του δεν χρειάζεται και άλλα.

Τα γιορτινά προσπαθεί να φορέσει εδώ και μέρες η πλατεία Περιβολάκια στην κόρινθο  καθώς ο δήμος  ανέλαβε σήμερα να την στολίσει ενόψει των Χριστουγέννων.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο έρχεται να συμπληρώσει τον στολισμό της πλατείας.

Η  πολύπαθη πλατεία καθαρίστηκε στο μεγαλύτερο κομμάτι και αφαιρέθηκαν αντικείμενα που θα αποτελούσαν εστίες κινδύνου για θαμώνες και περαστικούς.

Μαθαίνουμε ότι η Δημοτική Αρχή κάνει προσπάθειες να ανοίξει ένα μεγάλο μέρος της πλατείας στα Περιβολάκια,για να υποδεχθεί έστω και λίγους Κορίνθιους λόγω της πανδήμιας. Όμως οι περισσότεροι θα την απολαυσουν έστω και μέσα απο τα αυτοκίνητα τους.

Οι ημέρες επιβάλουν συναισθήματα αγάπης,δεν είναι η ώρα για γκρίνιες, μεμψιμοιρίες και μ’ αρέσει… δεν μ’ αρέσει πρός την δημοτική αρχή  έχουμε καιρό για αυτά.

Οι Κορίνθιοι περνάνε δύσκολα όπως όλη η χώρα ας τα αφήσουμε στην άκρη ας προτρέψουμε το Δήμαρχο να  κάνει περισσότερα απο οτι μπορεί το έχουμε ανάγκη όλοι μας.

Να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές και μη ξεχνάτε οι πλατείες έρχονται και παρέρχονται οι συνανθρωποί μας όχι.

Υπάρχουν μεγαλύτερες ανάγκες στο κόσμο και ιδιαίτερα αυτές τις μέρες. 

Ν.Ν.

  

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ