Δεν πάει άλλο!!! Τον Νίκο Ζάββο δάγκωσαν αδέσποτα σκυλιά στο λιμάνι της Κορίνθου

188

 

Για το πρόβλημα των αδέσποτων σκυλιών η Πρώτη news Koρινθίας έχει γράψει κατ επανάληψη αλλά δυστυχώς “φωνή βοώντος εν τη ερήμω”….

Χθες το βράδυ ο αγαπητός σε όλους τους  Κορίνθιους Νίκος Ζάββος , προστέθηκε στην λίστα των θυμάτων από επιθέσεις αδέσποτων στην Κορινθία .

Εξοργισμένος έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο facebook που σας την παρουσιάζουμε :

Κάθε φορά που θα πρέπει να πάω στο κέντρο της πόλης σκέφτομαι τι μπορεί να μου συμβεί στον πεζόδρομο και στο παραλιακό μέτωπο της πόλης όπου συχνάζουν τα αδέσποτα σκυλιά που εδώ και πολύ καιρό συνεχώς πολλαπλασιάζονται!! μέχρι χθες το βράδυ δεν μου είχε τύχει κάτι επικίνδυνο εκτός από τα γνωστά γαβγίσματα! Τελικά χθες το βράδυ μπροστά από την καφετέρια nostro modo την ώρα που πήγαινα να πάρω το αυτοκίνητο μου από το δημοτικό πάρκινγκ ήρθαν εναντίον μου 3 τρία αδέσποτα και μουεπιτέθηκαν!! κατάφερα να απωθήσω τα δύο άλλα το τρίτο πρόλαβε και μου έριξε ένα δάγκωμα στο πόδι μου. ευτυχώς είναι μικρό το τραύμα!!από την κίνηση που έκανε το πόδι μου πού τα κλωτσούσαν για να φύγουν έχει υποστεί ο μυς μου κάποια κάκωση και βρίσκομαι σπίτι γιατί δεν μπορώ να περπατήσω!! Παρακαλώ φίλους ιδιαίτερα δικηγόρους να με ενημερώσετε για ενέργειες μου που σκοπό θα έχουν όχι την οποία αποζημίωση μου για ψυχική μου οδύνη, σωματική βλάβη, αλλά κάτι που θα προστατεύει τόσο εμένα στο μέλλον αλλά και συνδημότες και επισκέπτες του Δήμου Κορινθίων!! Δυστυχώς η σημερινή Δημοτική αρχή δεν μπόρεσε να δώσει λύση στο ζήτημα που ταλανίζει τη πόλη πολύ καιρό τώρα!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ