ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ “ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” -ΦΩΤΟ

564
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
Ανακοινώνουμε τρεις ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν τη ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
1.ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – Υπάλληλος στον ΕΦΚΑ Κορίνθου. Προϋπηρεσία στο Τμήμα Αλλοδαπών και Μετανάστευσης του Υπουργείου Εσωτερικών και Μηχανοδηγός στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών. Είναι κάτοικος Αρχαίας Κορίνθου. Ασχολείται ενεργά με τον κλασσικό αθλητισμό ως δρομέας μεγάλων αποστάσεων σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο.Πρώτη φορά συμμετέχει σε δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.
2.ΡΑΛΛΗ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ – Είναι μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Κορίνθου με την παράταξή μας την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Είναι παντρεμένη με τον Λεωνίδα Μαυροειδή –Προϊστάμενο του Διαμετακομιστικού Σταθμού των ΕΛΤΑ Κορίνθου και έχουν οικογένεια με τέσσερα (4) παιδιά. Πρώην τραπεζικός υπάλληλος για πολλά χρόνια στην Αγροτική Τράπεζα και μετέπειτα Πειραιώς. Αυτή τη φορά θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Κορινθίων.
3.ΚΕΦΑΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ – Κάτοικος Αρχαίας Κορίνθου. Κόρη του Φάνη Κεφάλα δωρητή του Πνευματικού Κέντρου Αρχαίας Κορίνθου στη μνήμη της πρόωρα αδικοχαμένης αδελφής της Αναστασίας. Δραστηριοποιείται στο χώρο της οργάνωσης γάμων και δεξιώσεων και διατηρεί κατάστημα πώλησης καυσοξύλων «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» με το σύζυγό της. Πρώτη φορά θα είναι υποψήφια σε δημοτικές εκλογές.
Η Κωνσταντίνα θα είναι υποψήφια στο Τοπικό Συμβούλιο Αρχαίας Κορίνθου.