Δημόσια τοποθέτηση του Π.Νίκα…”Η Κορινθία είναι γεμάτη από παράνομες χωματερές”

112

Κοινό μυστικό ήταν για τους κατοίκους της Κορινθίας πως στις διάσπαρτες παράνομες χωματερές, εδώ και πολλά χρόνια, εναποτίθενται με την ανοχή των δημοτικών αρχών σκουπίδια από διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου. Για πρώτη φορά, ωστόσο, υπήρξε μία δημόσια τοποθέτηση, και μάλιστα από τον ίδιο τον περιφερειάρχη ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Μάλιστα πρόσθεσε ότι κάθε μέρα δημιουργούνται δεκάδες νέες χωματερές από το ένα σημείο μέχρι το άλλο.

«Η Κορινθία είναι γεμάτη από παράνομες χωματερές, από τη μία άκρη μέχρι την άλλη. Δεσμεύσομαι και δεσμευόμαστε ότι θα γίνει πλήρης καθαρισμός, όλου του χώρου» υποστήριξε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μετά το τέλος της επίσκεψής του στην έδρα της περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.

Παραδέχτηκε, ωστόσο, ότι υπάρχει καθυστέρηση με το ζήτημα της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων, εξ αιτίας των διακοπών που έγιναν στα δικαστήρια λόγω κορονοϊού. Εξέφρασε, όμως, την ελπίδα ότι, εντός του 2020, η Περιφέρεια θα καταφέρει να αποφορτίσει από το βάρος της διαχείρισης των απορριμμάτων τους δήμους της Πελοποννήσου, ξεκινώντας από εκείνους που έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα.

πηγή-korinthia.net.g

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ