Διάγγελμα Μητσοτάκη -Άδειασε τον Σταϊκούρα για το δώρο Πάσχα…

78

«Στην Ιταλία δεν έχουν φέρετρα να θάψουν τους νεκρούς τους. Κι όμως εδώ διακρίνω, από ορισμένους, έναν αδικαιολόγητο εφησυχασμό. Δεν θα τον ανεχτώ»

Σε διάγγελμα προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Πέμπτη 19 Μαρτίου, μετά από την παγκόσμια κρίση που έχει προκαλέσει ο κορονοϊός.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανέφερε ότι «τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας. Πήραμε πιο γρήγορα μέτρα αλλά δεν ξέρουμε πόσο αποτελεσματικά θα είναι.

Σας ζητώ να μην γκρεμίσουμε τώρα όσα έχουμε χτίσει. Στην Ιταλία δεν έχουν φέρετρα να θάψουν τους νεκρούς τους. Κι όμως εδώ διακρίνω, από ορισμένους, έναν αδικαιολόγητο εφησυχασμό. Δεν θα τον ανεχτώ»

Απευθύνεται ξανά στον ελληνικό λαό ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ ο κορονοϊός εξαπλώνεται στην χώρα μας. 46 τα νέα κρούσματα, 464 στο σύνολο. Δείτε ζωντανά όσα λέει ο πρωθυπουργός.

“Πήραμε νωρίς δραστικά μέτρα, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα πόσο αποτελεσματικά θα είναι. Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι καθοριστικές. Είναι στο χέρι μας να αποδειχθούν σκληρές – αλλά όχι εφιαλτικές. Σας ζητώ να μη γκρεμίσουμε όσα χτίσαμε το τελευταίο διάστημα”, είπε ξεκινώντας ο πρωθυπουργός.

«Το δώρο του Πάσχα θα καταβληθεί στο ακέραιο από όλους τους εργοδότες προς όλους τους εργαζόμενους, όπως ακριβώς το δικαιούνται», ξεκαθάρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμά του.

«Ο ακριβής χρόνος καταβολής του θα ανακοινωθεί από τα συναρμόδια Υπουργεία. Σε κάθε περίπτωση, έκτακτο δώρο Πάσχα θα πάρουν φέτος οι ήρωες με τις πράσινες και τις λευκές μπλούζες: Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της χώρας αλλά και οι υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας, που δουλεύουν νυχθημερόν για να κρατήσουν όλους μας υγιείς», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

madata.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ