Άρχισε η σπέκουλα…! κλειδωμένες πόρτες και γραφεία που μύριζαν τσιγαρίλα στο Μαξίμου…!

79
Ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την συνάντησή του με τον απερχόμενο πρόεδρο Γιάννη Πλακιωτάκη (δεν εικονίζεται) στα γραφεία του κόμματος στην λεωφόρο Συγγρού, την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016. Στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, επί της λεωφόρου Συγγρού προσήλθε ο νέος πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να ενημερωθεί και να παραλάβει από τον απερχόμενο μεταβατικό πρόεδρο Γιάννη Πλακιωτάκη. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

 Στο κεφαλόσκαλο εμφανώς σκυθρωπός για την ήττα και το τέλος της θητείας του, τον περίμενε ο προκάτοχός του, Αλέξης Τσίπρας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβηκε γρήγορα γρήγορα τα σκαλιά στο Μαξίμου, σαν να βιαζόταν να παραλάβει.

Όλα έγιναν με βάση όσα προέβλεπε το πρωτόκολλο. Ο νυν και ο πρώην μπήκαν στο Μέγαρο Μαξίμου, κάθισαν στις λευκές πολυθρόνες δίπλα από το παράθυρο, συζήτησαν για λίγα λεπτά χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων και επέστρεψαν στην είσοδο του Μεγάρου, με ρόλους αντεστραμμένους πια: ο Μητσοτάκης έμεινε, ο Τσίπρας έφυγε.

Και όταν πια ο Κυριάκος Μητσοτάκης έμεινε μόνος (εντάξει όχι μόνος, με τους συνεργάτες του), τότε άρχισαν οι… αποκαλύψεις. Όχι για τη νέα κυβέρνηση ή τα πρώτα νομοσχέδια. Αλλά για το τι έμεινε πίσω.

Για άγνωστο λόγο, σύμφωνα με όσα αναφέρει η στήλη Κονκλάβιο στην Καθημερινή, οι πόρτες των γραφείων στο Μαξίμου ήταν… κλειδωμένες και χρειάστηκε να κληθεί ειδικός κλειδοκράτορας για να ανοίξουν τα γραφεία!

Και δεν ήταν μόνο αυτό το μόνο… πρόβλημα που αντιμετώπισε ο νέος ένοικος του Μαξίμου.

Όπως αναφέρεται επίσης, το Μέγαρο Μαξίμου ήταν… «ποτισμένο» στη μυρωδιά του τσιγάρου. «Μπίχλα από τσιγάρο» ήταν η έκφραση του ανθρώπου που αποκάλυψε τα παραπάνω.

Να σημειωθεί δε, πέρα από το γεγονός πως -υποτίθεται- το κάπνισμα απαγορεύεται σε κλειστούς χώρους όπως το Μαξίμου, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι φανατικός αντικαπνιστής και είναι πολλές οι φορές που έχει δημόσια μιλήσει για την πρόθεσή του να εφαρμοστεί παντού και αυστηρά ο αντικαπνιστικός νόμος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ