Ένα “δικό” μας παιδί θα εκπροσωπήσει την Κορινθία στο ιστορικό Εθνικό Πειραιώς

1417
Ενθουσιασμένη με την “Πρόκληση και το Όνομα που Ακούει στο Εθνικός Πειραιά” δηλώνει η Κωνσταντίνα Αλατζάκη στην πρώτη της συνέντευξη στην ιστοσελίδα του βόλεϊ της ομάδας μας!!
“Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με το νέο αυτό ξεκίνημα σε μια τόσο ιστορική ομάδα τον Εθνικό Πειραιά. Ευχαριστώ πολύ την Επιτροπή Βόλεϊ και ιδιαίτερα τον κύριο Σπύρο Κουτούβαλη, τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Μπογιατζόγλου και τον προπονητή μας Milos Radoikovits, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου.Εύχομαι για την καινούρια χρονιά υγεία , και προσωπικά να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ για να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει!!
Θέλουμε μαζί με τον υπέροχο κόσμο της ομάδας και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την γέννηση του Εθνικού φέτος, να γιορτάσουμε τον Μάιο ακόμα μια μεγάλη επιτυχία.”
Νέα Βόμβα Έσκασε στον Πειραιά!!
Στον Εθνικό Πειραιά η αρχηγός της Κορίνθου η Ακραία Κωνσταντίνα Αλατζάκη”
Συνεχίζει με εντυπωσιακό τρόπο να ενισχύεται ο Εθνικός Πειραιά ενόψει του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής!!
Πριν λίγη ώρα η Κωνσταντίνα Αλατζάκη μετά από δώδεκα χρόνια επιτυχιών ως αρχηγός στην ομάδα της Κορίνθου, με σπουδαία καριέρα τόσο στην Prealeague όσο και στην Volleyleague, αποφάσισε να αφήσει την “Κόρινθο και τον Ισθμό” και να πιάσει λιμάνι για χάρη του Εθνικού Πειραιά!!
Η Ανακοίνωση του Εθνικού:
Ο Εθνικός Πειραιά και η Επιτροπή Γυναικείου Βόλεϊ του Ομίλου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της, με την 24χρονη ακραία ύψους 1,75 Κωνσταντίνα Αλατζάκη!!
Η Κωνσταντίνα με την μεγάλη της εμπειρία εδώ και 12 χρόνια με τα χρώματα της Κορίνθου στα πρωταθλήματα της Prealeague αλλά και στη Volleyleague, θα βοηθήσει στα μέγιστα τον Εθνικό μας να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό δύσκολο δρόμο της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.
Ο Εθνικός καλωσορίζει την Κωνσταντίνα Αλατζάκη και της εύχεται Υγεία και Πολλές Μεγάλες Επιτυχίες με την ομάδα μας!!