Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Έσβησαν γκράφιτι «Άλκη ζεις» και έγραψαν «Παοκάρα»βίντεο

76

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο φαίνεται πως κάποιοι επιμένουν να δυναμιτίζουν το κλίμα που έχει δημιουργήσει η οπαδική βία, σβήνοντας ένα γκράφιτι «Άλκη ζεις» και γράφοντας από πάνω «Παοκάρα».

Το γκράφιτι προς τιμήν του αδικοχαμένου Άλκη στην οδό Δελφών «Άλκη ζεις», το οποίο έχει γραφτεί σε πολλά σημεία της πόλης μετά τη δολοφονία, έσβησε και από πάνω του γράφτηκε «Παοκάρα», όπως αποκαλύπτει το GRTimes.gr, το οποίο αναφέρει ότι σε εκείνη την περιοχή λειτουργούν τρεις σύνδεσμοι οπαδών του ΠΑΟΚ.

Για ανεγκέφαλους που δεν σέβονται τίποτα, ούτε καν τη δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, έκαναν λόγω μιλώντας στο GRTimes.gr, κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι αντίκρισαν με έκπληξη να έχει καλυφθεί το σύνθημα για τον Άλκη στον τοίχο ενός κτηρίου.

Η οργή των κατοίκων είναι διάχυτη, καθώς η δολοφονική επίθεση κατά του 19χρονου Άλκη είναι ακόμα νωπή και η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης, με έναν από τους καταζητούμενους να παραδίδεται νωρίτερα σήμερα (Τρίτη, 8/2/2022) στην αστυνομία ενώ παράλληλα οι γονείς του Άλκη στέλνουν μήνυμα ενότητας.

πηγή-newsit.gr