Δωρεάν σεμινάριο Ψηφιακού Marketing στην Κόρινθο…

120

Η ΟΕΒΕ Ν. Κορινθίας πάντα στο πλευρό των μελών της Συλλόγων και Σωματείων, σε συνεργασία με την ΕΥΡΟΠΡΟΟΔΟΣ ΚΕΚ, διοργανώνει επί σειρά ετών σεμινάρια επιδοτούμενα, προσφέροντας σε ανέργους και στελέχη επιχειρήσεων, την δυνατότητα να βελτιώσουν τις δυνατότητες τους στην ανταγωνιστική αγορά, αλλά και την αποτελεσματικότητα τους στις καθημερινές ανάγκες των επιχειρήσεων τους.

Τώρα κάτι διαφορετικό. Προσφέρουμε σε συνεργασία ένα ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο Ψηφιακού Marketing, αναγνωρίζοντας την μεγάλη ανάγκη που υπάρχει στις επιχειρήσεις, να αναπτυχθούν στην ψηφιακή αγορά. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΕΥΡΟΠΡΟΟΔΟΣ ΚΕΚ, που απλόχερα μας προσφέρει ο κ. Στάθης Πουλίτσης. Θα αξιοποιηθούν οι εγκαταστάσεις και η υλικοτεχνική του υποδομή, καθώς και το εξειδικευμένο προσωπικό από ειδικούς καθηγητές γνώστες του αντικειμένου.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στο σεμινάριο δηλώνοντας την συμμετοχή σας στη γραμματεία της ΟΕΒΕ αλλά και στο ΚΕΚ ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ. Δεκτοί οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων μελών, αλλά και το προσωπικό τους. Το σεμινάριο προγραμματίζεται για το τέλος Μαΐου ή αρχές Ιουνίου, πληροφορία που θα την έχετε έγκαιρα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ