Δύο οι θάνατοι από κορονϊό σήμερα Πέμπτη 27 Αυγούστου

64

Ένας 90χρονος με κορονοϊό, που είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, κατέληξε σήμερα το πρωί. Πλέον οι νεκροί στη χώρα μας ανέρχονται στους 251. Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι πέθανε και μια 83χρονη που νοσηλευόταν με κορονοϊό στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Και οι δύο είναι κρούσματα που είχαν μεταφερθεί από γηροκομείο στα νοσοκομεία, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Στο γηροκομείο Εστία Παπαγεωργίου θετικοί στον κορονοϊό εντοπίστηκαν συνολικά 15 ηλικιωμένοι από τους 45 που διαμένουν στη μονάδα και 7 εργαζόμενοι από τους 30

Μία 83χρονη γυναίκα, η οποία και ήταν τρόφιμος του γηροκομείο Εστία Παπαγεωργίου, κατέληξε από κορονοϊό τα ξημερώματα της Πέμπτης 27 Αυγούστου. Όπως μετέδωσε το OPEN TV, η γυναίκα νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ και είχε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Η ηλικιωμένη είναι το 9ο θύμα από το εν λόγω γηροκομείο, στο οποίο είχε διαπιστωθεί πριν από αρκετές ημέρες εστία του ιού, ο οποίος και προσέβαλε δεκάδες τροφίμους. Η διασπορά στο «Εστία Παπαγεωργίου» διαπιστώθηκε στις 19 Αυγούστου, όταν θετικοί στον κορονοϊό εντοπίστηκαν συνολικά 15 ηλικιωμένοι από τους 45 που διαμένουν στη μονάδα και 7 εργαζόμενοι από τους 30.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ