Δ.Παπαγεωργίου”ουδέποτε συνεδρίασε η πολιτική προστασία στο Κιάτο…αγνοώ την ανακοίνωση για τα κρούσματα”

101

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ οι ΦΗΜΕΣ για σωρεία κρουσμάτων στο Κιάτο.
Μετά από επίσημη επικοινωνία που είχαμε με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Νοσοκομείου Κορίνθου, την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, σήμερα 5/8/2020 και ώρα 16:30, στο Κιάτο δεν υπάρχει κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.
Ως εκ τούτου, διαψεύδονται ως ανυπόστατες οι φήμες και οι “πληροφορίες” που κυκλοφορούν για δήθεν σωρεία θετικών τεστ σε άτομα από το Κιάτο.

Εκ μέρους της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

ΜΥΤΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

————————————————————————————————————————

Πληροφορήθηκα μόλις ανακοίνωση απο τον κ.Μυττα Ιωαννη, μέλος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας.
Σε αυτην την Επιτροπή μετέχει ο Δήμαρχος, εγώ και ο κ.Μυττας.
Ενημερώθηκα απο τρίτους για αυτήν την ανακοίνωση δήθεν της Πολιτικής Προστασίας. Ουτε ποτέ συνεδριάσαμε ουτε είχα έστω τηλεφωνική ενημέρωση.
Επομένως η ανακοίνωση αυτή και η ευθύνη αυτης ανήκει στον υπογράφοντα αυτην και οχι στην Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας που ποτέ δεν συνεδρίασε.
Για καποιο λογο-δεν καταλαβαίνω για ποιον- δεν εγινε δεκτό ουτε να συνεδριασει Δημοτικό Συμβούλιο ουτε να υπάρξει κοινή ανακοίνωση- ενημερωση απο όλους μας. Ομοίως δεν ξέρω τι μετρα θα ληφθούν εναντιον των μεσων που διέδωσαν φημες για δήθεν εντονο πρόβλημα. Θα περιμένω και εκεί ανακοίνωση καποιου κυρίου να μάθουμε τι και πως.
Εύχομαι να πάνε κατά τ’ αλλα όλα καλά για όλους μας.

πηγή-Δημήτριος Παπαγεωργίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ