Δ.Παπαγεωργίου”Ο “πανίσχυρος” οικονομικά Δήμος Σικυωνίων είναι ο μεγαλοοφειλέτης της ΔΕΥΑΣ”

94

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο μάθαμε τα ακόλουθα ενδιαφέροντα:
Α) Η ΔΕΥΑΣ έχει ανεισπρακτες οφειλές περίπου 3.000.000 ευρω. Μάλιστα τώρα θα ιδρυθεί τμήμα εισπράξεων μετά από τόσα χρόνια.
Β) Ο “πανίσχυρος” οικονομικά Δήμος μας είναι μεγαλοοφειλετης της ΔΕΥΑΣ. Αυτο ειπε υπάλληλος της Δευας αφου ευχαρίστησε το Δήμαρχο, γιατί (μετά απο 10 χρόνια, αυτο το ξεχασε) δέχθηκε συζήτηση με τους υπαλλήλους της επιχείρησης στο δημοτικό συμβούλιο, αντί να απαιτήσει τα χρήματα άμεσα και δυναμικά με τη συνδρομή ολων μας!!!!
Γ) Η επιχείρηση στερείται τεχνικής υπηρεσίας (το ξέραμε αυτό). Ολη η αντιπολίτευση -και αυτό είναι το νέο στοιχείο- ζήτησε την στελέχωση με μόνιμους υπαλλήλους-μηχανικούς, κατόπιν διαγωνισμού, προκειμένου να εκτελούνται μελέτες και έργα με επίβλεψη υπαλλήλων και χορό εργολάβων και αναθέσεων. Προφανώς δεν έγινε δεκτό, γιατί είναι καλύτερες οι προσλήψεις με αντάλλαγμα την ψήφο και την υποψηφιότητα στις εκλογές.
Δ) Δεν υπάρχει τρόπος υπολογισμού της περιουσίας της επιχείρησης ούτε δυνατότητα ρευστοποίησης αυτών (λογικοτατο, βέβαια οι ισολογισμοί βγαίνουν ισοσκελισμενοι με βάση “κάποιους” υπολογισμούς αξιών συν τα 3 εκατομμύρια που ΔΕΝ έχουν εισπραχθει).
Ε) Η επιχείρηση χρωσταει ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΕΗ 350.000 ευρώ ( είπε ο Δήμαρχος), 550.000 ευρώ είπε δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας, 750.000 ευρώ ειπε Αντιδήμαρχος κανοντας χαβαλέ….βεβαίως αφου δεν είναι δικά του τα λεφτα, χαβαλέ κάνει ο άνθρωπος!!!!
Αυτά είναι ολίγα από τα χθεσινά.
Ασφαλώς πολλοί μην ταράζεστε, είναι ευτυχής κάποιος που πιστεύει στα όνειρα……
Εμείς θα επιχειρήσουμε άοκνα να αφυπνίσουμε τους πολλούς με πίστη στον ενδιαφερόμενο πολίτη και τη δημοκρατία!!!!!

πηγή-Δημήτριος Παπαγεωργίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ