“Εάν δεν κλάψει το μωρό η μάνα δεν το ταΐζει”…Το ίδιο και στο δήμο Κορινθίων,αν δεν φωνάξεις δεν γίνεται τίποτα-φωτο

388

 Εάν δεν κλάψει το μωρό η μάνα δεν το ταΐζει έτσι έλεγε η γιαγιά μου.Το ίδιο συμβαίνει και στο δήμο Κορινθίων,αν δεν φωνάξεις για τα προβλήματα που υπάρχουν γύρω σου,δεν γίνεται τίποτα.

Χθες  η “κακιά”Στριμενοπούλου έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες από  το “μικρό” πάρκο στο Συνοικισμό της Κορίνθου και πέσανε να την “φάνε” οι υπεύθυνοι με επιθέσεις   ότι αφού ήξερε γιατί δεν μίλαγε.

Εγώ να σας θυμίσω ότι η κυρία Στριμενοπούλου είναι στην αντιπολίτευση και τις αποφάσεις τις παίρνει η Δημοτική αρχή,το μόνο που σου μένει είναι να γκρινιάζεις δημόσια  μπας  και σε ακούσουν.

“Ω του θαύματος” ο δήμος που όλα τα έχει στο πρόγραμμα του σήμερα το πρωί χάρις στην”κακιά”Γιωργία ξεκίνησε το μεγάλο έργο… το καθάρισμα του “μίνι”πάρκου.

Τώρα να σας πω και το παράδοξο ο δήμος θα καθαρίσει το μισό γιατί το υπόλοιπο ανήκει στο Κέντρο κοινωνικής πολιτικής του δήμου και δεν το καθαρίζουν.

Θα δοθεί με απόφαση Δ.Σ. του Κέντρου κοινωνικής πολιτικής σε ιδιώτη εργολάβο, θα τον πληρώσουμε εξτρά για να καθαρίσει μισό στρέμμα  χόρτα…αυτά ούτε στην Ουγκάντα δεν γίνονται.

Δείτε φωτο πριν από  λίγο…ΤΑ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΑ ΘΑ ΤΑ ΚΟΨΕΙ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ…!!!!

ΑΠΟ ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ.