Εγκληματική ανοησία στην ταράτσα;

82

Πρέπει να κοιτάξεις δύο – τρεις φορές τη φωτογραφία για να συνειδητοποιήσεις την εικόνα. Εάν δεν υπήρχε τόσο μεγάλος κίνδυνος από τον κορωνοϊό θα ήταν «απλά» μια αδιανόητη ανοησία, μια γραφικότητα σε μια ταράτσα.

Τώρα, δυστυχώς, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η ανοησία είναι επικίνδυνη, εγκληματική. Σαν να μην έφταναν η κοινωνία από την πίσω πόρτα της εκκλησίας στο Κουκάκι και το πανηγύρι παρουσία τοπικών παραγόντων στην Κέρκυρα ήρθε και η ταράτσα στα Γιάννενα (;).

Όπως περιγράφει σε δημοσίευμα του το epiruspost.gr «στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας έχει μπει τις τελευταίες ώρες φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα και αναδημοσιεύθηκε από εκατοντάδες χρήστες και ενημερωτικά site για την Θεία Λειτουργία που τελέστηκε σε ταράτσα των Ιωαννίνων Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζεται στα κοινωνικά δίκτυα αλλά απομένει να επιβεβαιωθεί αν όντως πρόκειται για πρόσφατο γεγονός που εκτυλίχθηκε στην πόλη! Οι υπηρεσίες της Αστυνομίας έχουν βάλει στο μικροσκόπιο την φωτογραφία προκειμένου να δώσουν σχετικές απαντήσεις. Το συγκεκριμένο γεγονός πάντως δεν καταγγέλθηκε από κανέναν στις αρχές ενώ ούτε έχει υποπέσει στην αντίληψη της Μητρόπολης Ιωαννίνων».

Covid19energoi@Covid19energoi

Δυτικό Ιράν 2020.

Παπάς κάνει κρυφή λειτουργία και κοινωνεί κόσμο σε ταράτσα στα Ιωάννινα….

Προβολή εικόνας στο Twitter

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ