ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ-ΦΩΤΟ

110
KODAK Digital Still Camera

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018, ο Υποστράτηγος Π.Σ., κ. Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος, Συντονιστής Επιχειρήσεων Περιφερειακών Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων με τριμελή συνοδεία υψηλόβαθμων Αξιωματικών, στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο.

Περισσότερα ΕΔΩ:

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως ο σεπτός Ποιμενάρχης μας και ο κ. Υποστράτηγος αντάλλαξαν δημιουργικά και σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα απόψεις και σκέψεις τόσο για υπηρεσιακά θέματα τα αφορώντα στο δύσκολο έργο, που έχουν να επιτελέσουν, όσο και για την «σκληρή» τρέχουσα επικαιρότητα της Πατρίδος μας, που φοβίζει και προβληματίζει κάθε υγιώς σκεπτόμενο Έλληνα.

Ο Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε τον κ. Υποστράτηγο και τους υψηλούς επιτελείς του για την ευγενική επίσκεψή τους δίδοντας τους ως συμβολικό και αναμνηστικό δωρο την εικόνα του Αποστόλου Παύλου, για να τους σκεπάζει και να τους ενδυναμώνει  στην επιτέλεση με χρηστότητα και ζήλο των σπουδαίων και δύσκολων καθηκόντων τους προς εξυπηρέτηση του Λαού μας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ