Εκατοντάδες οι τόνοι σκουπιδιών που ρίχνουν παράνομα στην χωματερή Λουτρακίου – Συνελήφθη απορριμματοφόρο! (Ηχητικό)

94

Όπως σας ενημερώσαμε και με προηγούμενο άρθρο μας (Δείτε εδώ), σήμερα το πρωί συνελήφθη απορριμματοφόρο φορτωμένο με σκουπίδια να κατευθύνεται στην χωματερή του Λουτρακίου για να πετάξει, παράνομα, τους τόνους σκουπιδιών που μετέφερε.

Όπως φαίνεται, το πάθημα του Δήμου Βέλου Βόχας όπου η χωματερή με τα σκουπίδια καίει ακόμα, δεν έγινε μάθημα και για άλλους Δήμους, όπου συνεχίζουν να μεταφέρουν τόνους σκουπιδιών και να τους πετάνε παράνομα σε χωματερές.

Άλλο ένα περιστατικό σημειώθηκε σήμερα, αυτή την φορά με πρωταγωνιστή τον Δήμο Λουτρακίου.

Όπως μας ενημέρωσε έγκυρα και έγκαιρα ο Ευθύμιος Κάππος στο SUPER FM 104.1 και στην ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου, συνελήφθη οδηγός απορριμματοφόρου, το οποίο ήταν φορτωμένο με σκουπίδια, να κατευθύνεται στην χωματερή Λουτρακίου.

Η παρέμβαση της Αστυνομίας ήταν άμεση και ελπίζουμε η κατάσταση αυτή που επικρατεί στον Δήμο Λουτρακίου να αλλάξει, καθώς συσσωρεύονται τόνοι σκουπιδιών από όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου για να καταλήξουν στην χωματερή του Λουτρακίου.

Φανταστείτε την τοξική και αποπνικτική ατμόσφαιρα με την οποία θα έρθουν αντιμέτωποι οι κάτοικοι του Λουτρακίου, σε περίπτωση που συμβεί κάτι παρόμοιο με αυτό στην χωματερή του Δήμου Βέλου Βόχας. Κάτι το οποίο απευχόμαστε φυσικά!

πηγή-peloponnisosnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ