Εκκενώνουν το κτίριο του ΣΚΑΙ λόγω κορωνοϊού

76

Σε προληπτική απολύμανση υποβάλλονται χώροι του ΣΚΑΪ στο Νέο Φάληρο εξαιτίας του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, εκκενώθηκαν ο 5ος και ο 6ος όροφος του κτηρίου όπου στεγάζεται τα εστιατόριο και η ναυτιλιακή εταιρεία συμφερόντων Αλαφούζου, στην οποία εργάζεται συγγενικό πρόσωπο της 4οχρονης γυναίκας που  είχε ταξιδέψει στην Ιταλία και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο αναφοράς στην Αθήνα, καθώς έχει επιβεβαιωθεί ότι νοσεί,

Οι υπεύθυνοι του σταθμού πήραν την απόφαση για εκκένωση των δύο ορόφων προκειμένου να απολυμανθούν οι χώροι για το ενδεχόμενο εξάπλωσης του ιού, ειδικά αυτός τους εστιατορίου, όπου καθημερινά περνούν εκατοντάδες εργαζόμενοι, συμπεριλαμβανομένου και αυτών του ΣΚΑΙ και της Καθημερινής.

Υπενθυμίζεται ότι η ιχνηλάτηση των επαφών κάποιου που νοσεί από κορονοϊό είναι μια από τις πρώτες κινήσεις οι οποίες γίνονται ώστε να μην υπάρξει εξάπλωση του.

Αυτό έγινε και στην περίπτωση της 40χρονης η οποία είναι το πρώτο κρούσμα στην Αθήνα.

Όπως είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, γίνεται προσπάθεια να εντοπιστούν όλοι οι άνθρωποι που ήρθαν σε επαφή μαζί της κατά και μετά την επιστροφή της από την Ιταλία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ