Εκτός Βουλής Ψαριανός, Τατσόπουλος, Πιπιλή, Κουρουμπλής, Κουίκ κι άλλα γνωστά ονόματα

101

Γνωστά ονόματα μένουν εκτός Βουλής στο νέο κοινοβουλευτικό σχήμα, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Συγκεκριμένα, στην Α’ Αθήνας εκτός Βουλής μένουν από τη ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή και Θεόδωρος Φορτσάκης, καθώς εκλέγονται οι Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Άγγελος Συρίγος. Από τον ΣΥΡΙΖΑ μένουν εκτός Ράνια Σβίγκου και Μυρσίνη Ζορμπά,

Στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών, εκτός μένει ο Πέτρος Τατσόπουλος αλλά και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Ρωμανός, ενώ από τον ΣΥΡΙΖΑ δε μπαίνουν στη Βουλή Ελένη Αυλωνίτου, Αννέτα Καβαδία και Τέρενς Κουίκ.

Στο Δυτικό Τομέα φαίνεται ότι ο Γιάννης Λοβέρδος «τρώει» τον Γεράσιμο Γιακουμάτο, ενώ από τον ΣΥΡΙΖΑ μένουν εκτός ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Νίκος Τόσκας και ο Παναγιώτης Ρήγας.

Γρηγόρης Ψαριανός, Πάνος Παναγιωτόπουλος και Γιάννης Καλιάνος δε φαίνεται να τα καταφέρνουν στο νότιο τομέα, καθώς υπερσκελίζονται από τους Κωνσταντίνο Κυρανάκη, Μπάμπη Παπαδημητρίου και Χάρη Θεοχάρη. Επίσης δε φαίνεται να τα καταφέρνουν και οι Κατερίνα Παπακώστα, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Γιώργος Κυρίτσης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εκτός κοινοβουλίου μένουν, όπως προκύπτει και οι Θανάσης Παπαχριστόπουλος, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Νίκος Τόσκας και Παναγιώτης Ρήγας.

documentonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ