Ελεύθερα τα διόδια σε Ελευσίνα – Αγίους Θεοδώρους μέχρι την πλήρη αποκατάσταση του αυτοκινητοδρόμου

70

Ελεύθερα θα περνούν από τους σταθμούς διοδίων της Ελευσίνας και των Αγίων Θεοδώρων οι οδηγοί καθώς μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της λειτουργίας του αυτοκινητοδρόμου δεν θα πληρώνουν το αντίτιμο των διοδίων, ύστερα από εντολή του υπουργού Υποδομών, Κώστα Καραμανλή.

Οι ζημιές στις πληγείσες περιοχές από την κακοκαιρία είναι εκτεταμένες και εκτιμάται ότι ο αριθμός των κατοικιών που έχουν υποστεί σημαντικές βλάβες ξεπερνούν τις 300.

Ο κ. Καραμανλής μαζί με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου, Γιώργο Καραγιάννη επισκέφτηκαν σήμερα το 60ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου, όπου επέβλεψαν τη διαδικασία αποκατάστασης της κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου. Εν συνεχεία μετέβησαν στην τοπική κοινότητα Κινέτας, όπου συνομίλησαν με κάτοικους της περιοχής, τον Δήμαρχο Μεγαρέων, Γρηγόρη Σταμούλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Ελευθέριο Κοσμοπουλο.

Ήδη οι υπηρεσίες του υπουργείου Υποδομών πραγματοποίησαν περίπου 100 αυτοψίες σε κατοικίες που υπέστησαν ζημίες. Εκτιμάται ότι ο συνολικός αριθμός των κατοικιών που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία μπορεί να ξεπερνά και τις 300.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ