Στο ενάμισι μέτρο το νερό στο σπίτι γνωστού Κορίνθιου δικηγόρου – Ανυπολόγιστες ζημιές υπέστη από την “θεομηνία” (Βίντεο_)

81

Ενάμισι μέτρο νερό στο σπίτι του γνωστού Κορίνθιου δικηγόρου Νίκου Δημάκη , με  ανυπολόγιστες ζημιές από τον καταστροφικό “Ζορμπά” που έπληξε το σπίτι του  .

Δείτε την προσωπική του ανάρτηση στο facebook.

“Το βράδυ του Σαββάτου οι πυροσβέστες από τις 11:50 μέχρι τις 6:30 το πρωί ήταν στο σπίτι μας και έκαναν άντληση των υδάτων από το υπόγειο μας.Οκτώ το πρωΐ της Κυριακής πήγαμε για ύπνο. Το ύψος του νερού μέσα το υπόγειο είχε φθάσει το ενάμιση μέτρο και έπιπλα, βιβλιοθήκες, κάδρα, βιβλία, τόμοι Νομικού Βήματος , Νομολογίας κλπ., συλλογές καλλιτεχνικών περιοδικών από το 1960, ρούχα, τα έπιπλα του γραφείου και όλες οι δικογραφίες που είχα μεταφέρει στο υπόγειο πριν δύο μήνες από το γραφείο μου της Κορίνθου, διάφορα αντικείμενα, οι πίνακες της Σύλιας και άλλα πάρα πολλά πράγματα σκεπάστηκαν από νερό και λάσπη. Αν και η πυροσβεστική άντλησε το νερό απ το υπόγειο, η πόρτα έχει φρακάρει από τη μετακίνηση επίπλων και αντικειμένων. Λόγω της λάσπης δεν μπορούμε να μπούμε ακόμη απ την εσωτερική σκάλα να κάνουμε κάτι. Όσο για τις λάσπες στον εξωτερικό χώρο, αυλή κήπο κλπ όλη μέρα της Κυριακής έβρεχε… και δυσκολευόμαστε να κατέβουμε απ τα σκαλιά στην αυλή μας….. κι ακόμα και σήμερα δεν έχουμε ολοκληρωτική εικόνα της κατάστασης του υπογείου…….”

 

https://www.facebook.com/nikolaosdimakiss/videos/2131291577092671/?t=93

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ