Ενημέρωση από την ΔΕΥΑΚ- νερό και από τις γεωτρήσεις στο δίκτυο Αρχαίας Κορίνθου, Εξαμιλίων, Ξυλοκέριζας, και Σολομού

441
ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  31-10-2022
ΜΟΛΙΣ ΕΛΑΒΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΟΒΑΡΗΣ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ, ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΑΙ ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ο πρόεδρος της κοινότητας
Κωνσταντίνος
Παπαϊωάννου.
26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022| ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ|
Η ΔΕΥΑ Κορίνθου σας ενημερώνει ότι λόγω της μείωσης του νερού των πηγών της Στυμφαλίας που υδροδοτούσε την περιοχή σας και της παρατεταμένης ανομβρίας και προκειμένου να μην γίνονται καθημερινές πολύωρες διακοπές νερού, η υδροδότηση των περιοχών Αρχαίας Κορίνθου, Εξαμιλίων, Ξυλοκέριζας, και Σολομού θα γίνεται από νερό Στυμφαλίας και θα συμπληρώνεται από νερό γεωτρήσεων της περιοχής.
Μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες θα επανέλθει η υδροδότηση της περιοχής αποκλειστικά με νερό των πηγών Στυμφαλίας και θα σας ενημερώσουμε σχετικά.
Η υδροδότηση της πόλης της Κορίνθου θα συνεχίσει να γίνεται αποκλειστικά με νερό Στυμφαλίας.
Παρακαλούνται οι καταναλωτές να περιορίσουν τη χρήση του νερού στις απολύτως αναγκαίες οικιακές χρήσεις και να μην γίνεται σπατάλη.
Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και ευελπιστούμε στη συνεργασία σας .
Από τη ΔΕΥΑ Κορίνθου
Δημήτρης Παπαγεωργίου
Γενικός Διευθυντής

Αναστασια Ρουστεμη

Προς τη τακτοποίηση των πραγμάτων εμείς ως κοινότητα Αρχαίας Κορίνθου μόλις πριν από μία ώρα μάθαμε ότι στο δίκτυο ύδρευσης πέφτουν γεωτρήσεις λόγω έλλειψης νερού και φροντίζουμε όσο πιο γρήγορα να ενημερώσουμε όλο το χωριό …..