Εξαμίλια: Το χρονικό της εξαφάνισης και το τραγικό τέλος του 68χρονου

885

Τραγικό τέλος είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 68χρονου από τα Εξαμίλια Κορινθίας, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί τις τελευταίες ημέρες καθώς βρέθηκε νεκρός μέσα σε χαράδρα στην θέση Προφήτη Ηλία Αλαμάνου του Δ.Δ. Αθικίων. 

Όλα ξεκίνησαν από την Τετάρτη 17 Αυγούστου, όταν εμφανίστηκε στο ΤΑ Κορίνθου ο 66χρονος αδερφός του άτυχου άνδρα και δήλωσε ότι στις 10:30, το πρωί της Δευτέρας 15 Αυγούστου, ο 68χρονος έφυγε από το σπίτι του με το μηχανάκι του για να πάει στο αγρόκτημά του, στα Εξαμίλια.

Από τότε εξαφανίστηκε και οι συγγενείς του δεν μπόρεσαν να τον βρούνε όσο και αν έψαξαν. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του DMnews.gr, μίλησε τηλεφωνικά με έναν συγγενή του, ο οποίος τον κάλεσε το πρωί της Τρίτης 16 Αυγούστου και ενώ τον ρωτούσε που είναι ώστε να πάνε να τον πάρουν αυτός δεν τους έλεγε.

Τελικά εχθές στις 16:20, ένας περίοικος που περνούσε από τον δρόμο στην περιοχή Αλαμάνου εντόπισε ένα μηχανάκι παρατημένο στην άκρη του δρόμου και ειδοποίησε τις Αρχές.

Οι Αστυνομικοί της Δ.Α. Κορινθίας έφτασαν στο σημείο και λίγα μέτρα πιο μακριά από το μηχανάκι, εντόπισαν μέσα σε χαράδρα τον εξαφανισμένο άνδρα ο οποίος ήταν νεκρός. Το πτώμα αναγνωρίστηκε από τους συγγενείς ενώ από την διενεργηθείσα αυτοψία και προανάκριση αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια ή το τροχαίο και ο θάνατος πιθανόν οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Πιθανόν, ο άνδρας έπεσε με το μηχανάκι του ή αισθάνθηκε αδιαθεσία και σταμάτησε στην άκρη του δρόμου με αποτέλεσμα να παραμείνει πολλές ώρες αβοήθητος και ίσως τραυματισμένος, στον ήλιο και στη ζέστη και να καταλήξει από θερμοπληξία.

πηγή- dmnews.gr