ΕΞΕΔΗΜΗΣΕ ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟΝ Ο ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΠΑΡΘΕΝΙΟΣ ΚΑΣΚΟΥΤΑΣ

121

Γίνεται γνωστό ότι χθες ημέρα Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2021 άφησε τον παρόντα κόσμο, μετά από τροχαίο δυστύχημα, ο Ιερομόναχος κυρός Παρθένιος (κατά κόσμον Παναγιώτης) Κασκούτας, Εφημέριος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ξανθοχωρίου Κορινθίας.

Ο εκλιπών γεννήθηκε το έτος 1961 στην Αθήνα και την 14η Οκτωβρίου του 1991,χειροθετήθηκε Ρασοφόρος Μοναχός λαβών το όνομα «Παρθένιος». Διάκονος χειροτονήθηκε την 30ην-12-2007 στον Ι. Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ρεθίου και Πρεσβύτερος την 15ην-3-2008 στην Ι. Μονή Οσίου Παταπίου Λουτρακίου υπό του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου. Υπηρέτησε στις Ενορίες Ξανθοχωρίου, Σοφιανών και Γελληνίου της Ι. Μητροπόλεως μας επιδεικνύων συμπεριφορά σεμνού και ταπεινού Κληρικού.

Η εξόδιος Ακολουθία του,λόγω της εορτής του Πολιούχου Ξυλοκάστρου Αγίου Βλασίου, θα ψαλλεί αύριο Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 στις 11:30 π.μ. στον Ι. Ναό Αγίου Μακαρίου Ξυλοκάστρου με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου,του Ι. Κλήρου της Αρχιερατικής Περιφέρειας Ξυλοκάστρου και των οικείων του, τηρουμένων των υπό της Πολιτείας ορισθέντων απαραίτητων υγειονομικών μέτρων κατά της εξάπλωσης της COVID-19.

Ας είναι η μνήμη του αιωνία!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ