Επίθεση Καμπόσου στην Περιφέρεια σε Μαλτέζο -Νίκα “Πείτε μας ένα έργο σας… Έστω ένα”

1544
“Δύο μέρες πέρασαν από την στιγμή που ο Γιάννης Μαλτέζος με την προβληματική πολιτική συμπεριφορά και την ανύπαρκτη πολιτική σκέψη εξαπέλυσε επίθεση κατά του Δημάρχου Αργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου.
Στην προσπάθειά του να κερδίσει το χαμένο επικοινωνιακό έδαφος λόγω της απόσυρσής του από την θέση του Αντιπεριφεριφερειάρχη επέλεξε σαν στόχο τον Δήμαρχο της απόλυτης πλειοψηφίας. Τον Δήμαρχο που κάποια στιγμή τον ακολούθησε και αυτός αντιλαμβανόμενος την απόφαση της κοινωνίας να γυρίσει σελίδα.
Ο Δημήτρης Καμπόσος του έκανε την τιμή να τον διορίσει στην έμμισθη θέση του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου ,και σήμερα τον βρίσκει τιμητή του για λίγες στιγμές επικοινωνιακής προβολής… Το ύφος της ανακοίνωσής του, απλά επιβεβαιώνει την πολιτική του μικροπρέπεια.
 Το περιεχόμενο της επιστολής του την πολιτική του ανυπαρξία. Κάνει πώς δεν καταλαβαίνει αυτά που του απάντησε τοσο ο Δήμαρχος Αργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος όσο και ο τέως Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.
Πολιτικά αγνώμων κάνει επίδειξη αλαζονείας όταν δεν έχει βρει την λύση για να υλοποιηθεί το Μουσικό Σχολείο. Δεν κάνει καμία αναφορά γιατί απλά δεν τον ενδιαφέρει το Μουσικό Σχολείο το οποίο χρησιμοποιεί, για να κάνει επικοινωνιακή πολιτική και ανούσιες επιθέσεις Τα χρήματα υπάρχουν, γιατί δεν προχωράτε την διαδικασία ;
Επειδή όμως στην ζωή και στην πολιτική υπάρχουν κόκκινες γραμμές αλλά και ηθικές αξίες είναι ώρα να πάρουμε μία και μοναδική απάντηση στο ερώτημα που βάζει ο Δημήτρης Καμπόσος που στήριξε με πείσμα και αφοσίωση την μάχη του Παναγιώτη Νίκα στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου στηρίζει τις δηλώσεις του Γιάννη Μαλτέζου ;
Μήπως είναι ώρα να εγκαταλείψει την τακτική της εκκωφαντικής σιωπής του γιατί σε ένα χρόνο πρέπει να μιλήσει και ο Δήμαρχος Αργους Μυκηνών στην κοινωνία ;
Αν ο Παναγιώτης Νίκας δεν επιθυμεί την όξυνση των σχέσεων με τον Δήμο Αργους Μυκηνών και πιστεύει στην δημιουργία μέσα από στενή συνεργασία οφείλει να το αποδείξει. Ο υπονομευτής του Δήμου Αργους Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος, ο άνθρωπος που δεν μπορεί να μας αναφέρει ούτε ένα έργο του, οφείλει να υποβάλλει την παραίτησή του γιατί είναι προφανής ο στόχος του.
Καληνύχτα Κε Μαλτέζο!
Αποτελείτε παρελθόν! Ξεκουραστείτε…
ΥΓ. Όσο για το νεκροθάφτης του Άργους σου απαντάμε :
Επειδή ξέρεις να μετράς το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μετρήσεις τα έργα μας:
Ανάπλαση Ιστορικού Κέντρου Άργους 50 στρεμμάτων Χρυσό Βραβείο Best city Awards
Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος
Σχολείο Ινάχου
Σχολείο Κουτσοποδίου
Κλειστό Κολυμβητήριο Άργους
Κοινωνικό Γυμναστήριο
ΙΕΚ Τουρισμού
Ξενώνας Αχλαδόκαμπου
7 γήπεδα μέχρι τώρα και ερχονται:
Σχέδιο πόλης Νοτίου Τμήματος Αποστραγγιστικό Νέας Κίου
Νέο Δημαρχείο
Αγροτική οδοποιία προϋπολογισμού 6 εκατομμυρίων!
Κλειστό Γυμναστήριο 1500 θέσεων
και τόσα άλλα που η εμπάθεια σου και η πολιτική σου σκοπιμότητα αποσιωπούν!
Για ένα είμαστε σίγουροι…η καρέκλα σου στην Αντιπεριφερεια έχει φθαρεί όπως και η παρουσία σου στην πολιτική!

Πες μας τώρα μισό έργο δικό σου!”

Αλλαγή Πορείας- Δημήτρης Καμπόσος