Επίσκεψη πραγματοποίησε στο  “Φράγμα Ασωπού”…!!! ο Βουλευτής Κ.Κόλλιας

218

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα στο  Φράγμα Ασωπού ο Βουλευτής ΝΔ του Νομού Κορινθίας, κ. Κώστας Κόλλιας, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών, κ. Χάρη Βυτινιώτη, με τον Δήμαρχο Βέλου-Βόχας, κ. Αννίβα Παπακυριάκο, καθώς και με τους αρμόδιους των τεχνικών υπηρεσιών της έδρας της Περιφέρειας.

Σχετικά με την επίσκεψή του αυτή, ο Βουλευτής δήλωσε για την πρόοδο των εργασιών τα εξής:

«Σήμερα είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ το φράγμα Ασωπού μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών, κ. Χάρη Βυτινιώτη, με τον Δήμαρχο Βέλου-Βόχας, κ. Αννίβα Παπακυριάκο, καθώς και με τους αρμόδιους των τεχνικών υπηρεσιών της έδρας της Περιφέρειας και να δω από κοντά την πρόοδο των εργασιών.

Πιο συγκεκριμένα, είχα τη δυνατότητα να ενημερωθώ πλήρως από τον Εργοταξιάρχη, κ. Νίκο Παπαγεωργίου, για την εξέλιξη του έργου και για τα χρονοδιαγράμματα ολοκλήρωσής του.

Εκφράζω την ιδιαίτερη ικανοποίησή μου καθώς το έργο εξελίσσεται εντός των συμβατικών προθεσμιών. Βέβαια, πληροφορήθηκα και για τα έκτακτα προβλήματα που έχουν προκύψει από τις ρηγματώσεις των πρανών, για την αποκατάσταση των οποίων θα απαιτηθεί η εκπόνηση συμπληρωματικής μελέτης, ούτως ώστε να εξελιχθούν ομαλά όλες οι εργασίες.

Θα επικοινωνήσω άμεσα με τον αρμόδιο Υπουργό και με τον Περιφερειάρχη, προκειμένου να εκπονηθεί το συντομότερο η σχετική μελέτη.

Θα παρακολουθώ στενά τις εξελίξεις και θα ενημερώνω τους συμπολίτες μου μέχρι την αποπεράτωση του έργου, το οποίο είναι άκρως αναγκαίο για τους παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ