Επίσκεψη του ΚΚΕ στην ανοιχτή δομή μεταναστών και προσφύγων (ΦΩΤΟ)

80

Την ανοιχτή δομή μεταναστών και προσφυγών που δημιουργήθηκε πρόσφατα στο πρώην στρατόπεδο στην Κόρινθο επισκέφτηκε την Τετάρτη 9 Οκτώβρη αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του Κόμματος και βουλευτή και τους περιφερειακούς σύμβουλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Πελοπόννησο Νίκο Γόντικα και Γιάννη Κελάρη.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους, συνομίλησαν με πρόσφυγες και είδαν από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Σε συνέντευξη Τύπου που έγινε στα τοπικά ΜΜΕ ο Νίκος Καραθανασόπουλος εστίασε ιδιαίτερα στην αναγκαιότητα παροχής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας μέσα στην ανοιχτή δομή, όπως και στην παροχή θέρμανσης και ζεστού νερού, αλλά και στην πρόσβαση των προσφυγόπουλων στη δημόσια εκπαίδευση.

Ανάδειξε τις ευθύνες της ΕΕ και των κυβερνήσεων για την εκρηκτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την κοινή υλοποίηση της αντιδραστικής συμφωνίας ΕΕ – Τουρκίας, που καταδικάζουν σε εγκλωβισμό στη χώρα μας χιλιάδες μετανάστες σε δύσκολες έως και απάνθρωπες συνθήκες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ