Επίσκεψη Χρ. Δήμα στο Κέντρο Υγείας Κιάτου

81

Το Κέντρο Υγείας Κιάτου (Κ.Υ.Κ.), επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Βουλευτής Κορινθίας κ. Χρίστος Δήμας όπου ενημερώθηκε για την πορεία των εμβολιασμών. Ο Διευθυντής και ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Κ.Υ.Κ κ.κ Νίκος Χρυσικός και Νικόλαος Κοκιόπουλος διεμήνυσαν πως η διαδικασία διεξάγεται με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς και σε πολύ καλές υγειονομικές συνθήκες. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Σικυωνίων Γιώργος Τσολάκος και Βασίλης Δομετίου.

Νωρίτερα, ο κ. Δήμας επισκέφτηκε το Κεφαλάρι και τον Πύργο, όπου παρέδωσε στις τοπικές κοινότητες τεχνολογικό εξοπλισμό για την αποτελεσματικότερη λειτουργιά των γραφείων των κοινοτήτων, ευγενική προσφορά της Τράπεζας Αττικής. Με τους δυο Πρόεδρους, κ. Νίκο Παπαγεωργόπουλο και κ. Προκόπη Βυζά, συζήτησαν τα προβλήματα της καθημερινότητας στα δύο χωριά και τις εξελίξεις όσον αφορά την πανδημία του Κορονοϊού. Στην συνάντηση στον Πύργο παρών ήταν και ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης κ. Βλάσης Τσιώτος.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο Κέντρο Υγείας Κιάτου ο κ. Δήμας τόνισε χαρακτηριστικά:

«Το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό κάνουν πραγματικά αξιοθαύμαστη δουλειά, στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του Covid19. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συνεισφορά τους καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πούμε, τους είμαστε ευγνώμονες.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ