Επεκτείνεται μέχρι τις 10 Απριλίου το κλείσιμο των σχολείων…ξανά μετά το Πάσχα

60

Παρατείνεται η απαγόρευση λειτουργίας των σχολείων, πανεπιστημίων και όλων των εκπαιδευτικών δομών της χώρας έως και τις 10 Απριλίου. Το ίδιο θα ισχύσει και για όλες τις εκπαιδευτικές εκδρομές εσωτερικού και εξωτερικού. Η απόφαση αυτή πάρθηκε από την κυβέρνηση το βράδυ της Παρασκευής και αύριο Σάββατο αναμένεται να δημοσιευθεί και η σχετική υπουργική απόφαση.

Η παράταση της απαγόρευσης  λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών πάρθηκε για προληπτικούς λόγους κατόπιν εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού. Η παράταση στο «λουκέτο» των σχολείων ήταν αναμενόμενη και αυτό σημαίνει στην πράξη οτι οι εκπαιδευτικές μονάδες θα ανοίξουν ξανά μετά το Πάσχα.

Στο μεταξύ οι μαθητές και οι φοιτητές θα παρακολουθούν τα μαθήματα τους  εξ΄ αποστάσεως ενώ το υπουργείο Παιδείας τώρα θα εξετάσει όλα τα σενάρια προκειμένου να αναπληρωθούν τα χαμένα μαθήματα. Όσον αφορά στις πανελλαδικές εξετάσεις και την ημερομηνία διεξαγωγής τους , οι αποφάσεις θα παρθούν μετά το Πάσχα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ