Επιτέλους αφήστε τις τηλεοπτικές κάμερες και ασχοληθείτε σοβαρά με την Κορινθία

56

Ο κορονοϊός έχει μπει για καλά στην ζωή μας , τηλεοράσεις , ραδιόφωνα και διαδίκτυο ασχολούνται μέρα νύχτα με αυτό το θέμα και πολύ σωστά πράττουν , ο κόσμος πρέπει να μαθαίνει τι γίνεται γύρω του και πως πρέπει να προφυλάσσεται.

Μία από τις μεγαλύτερες προλήψεις  των ημερών μας , εκτός από το “μένουμε σπίτι ” είναι και οι απολυμάνσεις δημόσιων χώρων, γιατί πολλοί  από εμάς αναγκαστικά τους επισκεπτόμαστε .

Οι περισσότεροι χώροι απο αυτους  ανήκουν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου , επομένως μιας και μιλάμε για την Κορινθία οι δημόσιοι χώροι που πρέπει να απολυμανθούν ανήκουν στις αρμοδιότητες της Περιφερειακής ενότητας Κορινθίας .
Επειδή εδώ και ημέρες ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας και οι συνεργάτες του διατυμπανίζουν  πως απολύμαναν όλους τους χώρους ή τουλάχιστον αρκετους,  θα θέλαμε να ενημερώσουνε  το κοινό ποιοι είναι αυτοί οι χώροι , γιατί υπάρχουν διαμαρτυρίες από διάφορες υπηρεσίες και υπαλλήλους  ότι ακόμη και στο κεντρικό κτήριο της Π.Ε. Κορινθίας δεν έχει γίνει απολύμανση και οι μόνοι απολυμασμένοι χώροι είναι αυτοί που δείχνουν οι υπεύθυνοι μπροστά απο στους τηλεοπτικούς φακούς. καμαρώνοντας λες και κάνουν κάτι παραπάνω απο το χρέος τους.
Αν αληθεύει το γεγονός ότι ελάχιστοι χώροι έχουν απολυμάνθει προκαλεί μόνο λύπη , επιτέλους αφήστε τις τηλεοπτικές κάμερες και ασχοληθείτε σοβαρά με τους Κορίνθιους.
Ν.Ν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ