ΕΠΟ: Επίσημα πρωταθλήτρια Κορινθίας η ομάδα του ΠΑΣ Κόρινθος – Οι βαθμοί που αφαιρέθηκαν από τον ΑΣ Κόρινθος 06

84

Και επίσημα πλέον πρωταθλητής Κορινθίας ο ΠΑΣ Κόρινθος.

Δείτε την ανακοίνωση της ΕΠΟ:

 

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση του ΑΣ Κόρινθος 06 κατά του ΠΑΣ Κόρινθος και της υπ΄ αριθ. 36/2018 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Κορίνθου.

Η συνέχεια εδώ

Δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσίαν την έφεση του ΑΣ Κόρινθος 06 κατά του ΠΑΣ Κόρινθος και της 37/2018 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ενώσεως Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορίνθου. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση ως προς τη διάταξη της συνολικής ποινής αφαίρεσης εννέα (9) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα πρωταθλήματος στον οποίο συμμετέχει η εκκαλούσα. Δέχεται ότι ο αναφερόμενος στο σκεπτικό αγώνας διεκόπη από υπαιτιότητα του εκκαλούντος σωματείου με την επωνυμία ΑΣ Κόρινθος 06. Επιβάλλει στο εκκαλούν ως υπαίτιο διακοπής του αγώνα την απώλεια του και την κατακύρωσή του υπέρ του σωματείου με την επωνυμία ΠΑΣ Κόρινθος, ως μη ευθυνόμενο για τη διακοπή του αγώνα, με τέρματα 0-3. Επιβάλλει αφαίρεση επτά (7) βαθμών από το εκκαλούν σωματείο από τον πίνακα της βαθμολογίας του πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχει. Επιβάλλει αφαίρεση δύο (2) βαθμών από το εκκαλούν σωματείο από τον πίνακα της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της περιόδου 2018-2019.

Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση του ΑΣ Κόρινθος 06 και του ποδοσφαιριστή της ομάδος Στέφανου Τζανετή κατά της υπ’ αριθ. 36/2-5-2018 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης ΕΠΣ Κορίνθου. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διαβιβάζει την δικογραφία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, ώστε να κριθεί αν θα εκκινήσει η διαδικασία της πειθαρχικής δίωξης σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Κώδικα Δεοντολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ