ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2020… ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΛΑΟΣ

74

 Από την Πρωτομαγιά του 1886, όταν οι εργάτες του Σικάγο έχυναν το αίμα τους για το 8ωρο, η άρχουσα τάξη βρίσκεται σε έναν διαρκή «πόλεμο» ενάντια στην εργατική τάξη. Το καπιταλιστικό σύστημα σπαράσσεται από διαδοχικές οικονομικές κρίσεις, που πάντα φορτώνονται στις πλάτες των εργαζομένων για να προφυλαχτούν τα κέρδη των μεγάλων ομίλων.

Σήμερα, στο όνομα της αντιμετώπισης των συνεπειών του νέου κορονοϊού, πριν δέκα χρόνια λόγω της συσσώρευσης κρατικού χρέους…

Η κυβέρνηση βρήκε την ευκαιρία να περάσει με ΠΝΠ όλη την αντεργατική ατζέντα των μεγάλων επιχειρήσεων, πλήττοντας τα όποια εργασιακά δικαιώματα έχουν απομείνει…

Το ταξικό μήνυμα της Πρωτομαγιάς είναι πιο επίκαιρο από ποτέ!

Μόνο ο οργανωμένος ταξικός αγώνας μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για δουλειά, ζωή, με δικαιώματα, για δημόσια υγεία, παιδεία και υποδομές με βάση την εποχή μας και τις ανάγκες μας.

Τιμάμε την εργατική Πρωτομαγιά. Μετέχουμε στις πρωτομαγιάτικες απεργιακές εκδηλώσεις των Σωματείων με αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας της υγείας χρησιμοποιώντας γάντια και μάσκες, καθώς και διατηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ των συμμετεχόντων.

ΤΟ  Δ.Σ  ΤΗΣ

 Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ