ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

287

Νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε κάποιους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ για την αμέριστη φροντίδα και συμπαράστασή τους, την υψηλή επιστημονική τους επάρκεια και κυρίως το ανθρώπινο ήθος με το οποίο προσέγγισαν την περίπτωση του Κωνσταντίνου που τραυματίστηκε χθες σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην Κλενια Κορινθίας .

Το ευχαριστώ βγαίνει από τη ψυχή μας επειδή κατά την μεταφορα και την μικρή παραμονή του στο Νοσοκομείο Κορινθου είχε σεβασμό σαν ασθενής, σαν άνθρωπος. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στις μέρες μας η δημόσια υγεία και οι υπηρετούντες αυτήν, διαπιστώσαμε τις ανιδιοτελείς και ακούραστες υπηρεσίες που προσέφεραν στον Κωνσταντίνο .

Ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη και Ιατρό κύριο Τάσο Γκιολη για την αμέριστη συμπαράσταση, το ενδιαφέρον και το ζήλο που επέδειξε.

Το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό για την ανθρώπινη προσπάθεια και προσοχή που έδειξαν, που έμειναν πάνω από το προσκέφαλό και που δεν έπαψαν στιγμή να μας ενημερώνουν τόσο για την κατάσταση της υγείας του όσο και για τα επόμενα βήματά τους.

Στις κρίσιμες στιγμές που περνάει η χώρα μας, ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη επιστήμονες που τους διακατέχει ήθος και ανθρωπισμός…

Με σεβασμό και εκτίμηση Μαρία Τσινιωτη & Τριαντάφυλλος Δελτσιδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ