ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΠΑΖΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΛΟΣ ΔΗΜ.Τ.Ο ΚΟΡΙΝΘΟΥ

92

Η επόμενη μέρα των εσωκομματικών εκλογών βρίσκει όλους εμάς τους νεοδημοκράτες ενωμένους και μονιασμένους και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς αφού ο πλούτος  της Νέας Δημοκρατίας,  είναι η δυνατότητά της να συνθέτει τόση μεγάλη ποικιλία προσωπικοτήτων και ιδεών.

Ευχαριστώ θερμά όλα τα μέλη, της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Κορίνθου (ΔΗΜΤΟ), και γενικά όλες τις φίλες και φίλους Νεοδημοκράτες για την συμμετοχή τους στις εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαιου 2018. Ιδιαίτερα, ευχαριστώ τους ψηφοφόρους, για την στήριξη, την εμπιστοσύνη και την αγάπη, που έδειξαν στο πρόσωπό μου και με προτίμησαν.

Όπως ξεκινήσαμε τον έντιμο αγώνα μας, όλοι οι συνυποψήφιοι, με την ίδια αφοσίωση και ενότητα θα συνεχίσουμε ως νέο Συμβούλιο, με Πρόεδρο τον κ. Χρήστο Ρωτίδη, έχοντας ως στόχο η Νέα Δημοκρατία να πάρει την θέση, που της αξίζει.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ την εφορευτική επιτροπή των κατά τόπους τμημάτων για την άψογη διεξαγωγή των εκλογών. Ένα ακόμη ευχαριστώ πηγαίνει στην οικογένεια μου και ειδικά στους φίλους και φίλες του αείμνηστου πατέρα μου Αλκιβιάδη Μπαζιωτόπουλου που με προτίμησαν και με στήριξαν. Χωρίς την αγάπη τους και τη στήριξη τους δεν θα βρισκόμουν σήμερα εδώ.

Καλή Δύναμη σε όλους!

Μπαζιωτόπουλος Α. Λεωνίδας

Μέλος ΔΗΜ.Τ.Ο. Κορίνθου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ