Εύγε στον εισαγγελέα! Για απόπειρα ανθρωποκτονίας το κάθαρμα που βασάνισε γριούλα

98

Βρέθηκε γυμνή με σοβαρά τραύματα – οργή στην τοπική κοινωνία – Δίνει μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο Ιωαννίνων.

ΒΙΑΙΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ – Ταυτοποιήθηκε ο ένοχος ο ένας.

Κυκλοφορούσε ελεύθερος παρά το ότι είχε συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών

Η ειδηση: ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ βασάνισαν και κακοποίησαν γριούλα στην Πρέβεζα. Αυτός είναι ο ορισμός του ρατσιστικού εγκλήματος!

Το Ολυμπία φωνάζει εδώ και χρόνια ότι τα εγκλήματα κατά ανυπεράσπιστων γερόντων και γυναικών, αποτελούν τον ορισμό του ρατσιστικού εγκλήματος. Τα θύματα επιλέγονται ακριβώς λόγω της κοινωνικής τους θέσης και της εγγενούς αδυναμίας να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Άρα, είναι ορισμός του ρατσισμού. Ξυπνήστε!

Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε μία 84χρονη γυναίκα στο νοσοκομείο Πρέβεζας και από εκεί σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων καθώς βρέθηκε στο σπίτι της στην Πρέβεζα- ημιλιπόθυμη και με χτυπήματα στο κεφάλι ενώ από τη μέση και κάτω ήταν γυμνή.

Η 84χρονη βρέθηκε σε αυτή τη  κατάσταση από συγγενικό της πρόσωπο το απόγευμα του Σαββάτου το οποίο και κάλεσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν γίνει προσαγωγές ατόμων, κατά τις οποίες μάλιστα υπήρξε και συμπλοκή με τους Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Συγκεκριμένα χθες το βράδυ  στην περιοχή του Παντοκράτορα εντοπίστηκαν άτομα, πακιστανικής καταγωγής οι οποίοι προσήχθησαν στην Α.Δ. Πρέβεζας όπου και ανακρίνονται.

Πληροφορίες: prevezatoday.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ