Η απίστευτη δήλωση Τσιόδρα που θα την ζήλευε και ο «άγγελος του θανάτου»βίντεο

154

Με μια απίστευτη αναφορά εμπλούτισε τις δηλώσεις του σήμερα ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας έχοντας πλάι του τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Προσπαθώντας να διανθίσει την επικινδυνότητα της κατάστασης και να μεταδώσει την ευαισθησία της κυβέρνησης ανέφερε επί λέξει:

«Θέλουμε να βοηθήσουμε να υπάρχει και μια ποιοτική μετάβαση προς το θάνατο»

Δεν γνωρίζουμε προς τι αυτή η κυνικότητα του κυρίου καθηγητή.

Ο καθένας μπορεί να υποψιαστεί πως θέλει να παρουσιάσει τον εαυτό του και την κυβέρνηση γενικά ως «ευαίσθητους» ανθρώπους.

Ωστόσο η αναφορά στον δεδομένο θάνατο είναι το λιγότερο κυνική. Ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς τις ευθύνες της κυβέρνησης και των επιστημόνων για τις μέχρι σήμερα αντικρουόμενες δηλώσεις, τους λάθους σχεδιασμούς, τις καθυστερήσεις και τα ελλείμματα που άφησε στη Δημόσια Υγεία.

Βέβαια ο Σωτήρης Τσίδρας ξεκινά από το θέμα της γρίπης και τις εμπειρίες που είχαν ως τώρα όσον αφορά τους ασθενείς, ωστόσο με την κοινωνία να έχει πιεστεί στο έπακρο, όλες αυτές οι αναφορές ούτε βοηθούν τους πολίτες, ούτε βέβαια είναι λύση…

Θα μπορούσε να πει απλά:

Θα θέλαμε να μην υπάρχει κανένας που καταλήγει στις ΜΕΘ…

Ίσως όμως η κεκτημένη ταχύτητα να βοηθήσει την κυβέρνηση και να την παρουσιάσει ως ευαίσθητη τον οδηγεί σε τεράστια λάθη…

Η αλήθεια είναι πως στη συγκεκριμένη κατάσταση η κοινωνία δεν χρειάζεται νεκροπομπούς αλλά ελπίδα…

Η συγκεκριμένη αναφορά του Σωτήρη Τσιόδρα στο 2:45

 πηγή- documentonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ