Η Απόλυτη σιωπή της κ.Κόρκα στις καταγγελίες για ορισμό δικηγόρου για λογαριασμό επιχείρησης…!

370

Καμία απάντηση δεν πήραμε στο άρθρο μας σχετικά με εντολή ή όχι που δόθηκε από την αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας  κ.Αθηνά Κόρκα σε δικηγόρο της Περιφέρειας αναφορικά με έφεση που κατατέθηκε για λογαριασμό της επιχείρησης Ε.ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ και ΣΙΑ Ε.Ε χωρίς να περάσει το θέμα από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η κυρία Κόρκα και ο αρμόδιος νομικός της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας κ.Ανδρεόπουλος δεν έχουν απαντήσει για την εσπευσμένη διαδικασία που ακολουθήθηκε στην άνω επιχείρηση χωρίς να περάσει από τα αρμόδια όργανα της Περιφέρειας Πελοποννήσου για έγκριση. Να θυμίσουμε πως η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κορινθίων είχε καταψηφίσει το αίτημα της άνω εταιρείας.

Ωστόσο στο πρόσφατο παρελθόν η κ.Κόρκα είχε επιδείξει αμέριστο ενδιαφέρον να κλείσει επιχείρηση του νομού που απασχολεί εκατοντάδες εργαζόμενους σε ολόκληρη την Ελλάδα που δραστηριοποείται με έδρα την Κόρινθο. Ενέργεια που πραγματοποιήθηκε χωρίς να έχει και πάλι αρμοδιότητα, την οποία και ανακάλεσε άμεσα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.

Αν η ίδια θεωρεί ότι με το να μην απαντάει, στο σοβαρό αυτό θέμα θα ξεχαστεί πιο γρήγορα,  θεωρούμε ότι είναι τεράστιο λάθος!

Λέμε λοιπόν ότι τουλάχιστον εμείς  δεν ξεχνάμε και μελλοντικά, όπου θεωρούμε ότι χρειάζεται, θα υπενθυμίζουμε τόσο στην κ.Κόρκα όσο και στους άλλους πολιτικούς- αιρετούς στην Κορινθία αυτά που αποφεύγουν να απαντήσουν!