Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΗΝ «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ -φωτο

110

Την Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020, ο υπεύθυνος της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» Πανοσ. Αρχιμ. π. Αρκάδιος Ραζνύ, παρέλαβε από τον αξιότιμο Αστυνομικό Υποδιευθυντήτης Αστ. Διευθύνσεως Κορινθίας κ. Μπράβο Γεώργιο, και την Υπαστυνόμο κ. Πολίτου Αγγελική εκατό κιλά (100kg) τρoφίμων μακράς διαρκείας για τις ανάγκες της «Θεοπροσφοράς», εν όψει της Εορτής των Χριστουγέννων.

Ο κ. Μπράβος γνώστης της φιλανθρωπικής δράσεως της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου καθημερινά 4.500 περίπου συνάνθρωποί μας ενισχύονται από διάφορες δράσεις, εξήρε το πολυσήμαντο φιλανθρωπικό έργο που επιτελείται, το οποίο η Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας θέλησε να ενισχύσει με την συγκινητική συμμετοχή των Αστυνόμων και του προσωπικού και εξέφρασε την διάθεση όλων των Αστυνομικών της Κορινθίας να υπακούσουν και να συνδράμουν στην ιδιαίτερη για φέτος προτροπή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου για «μπαράζ» φιλανθρωπίας και «επίθεση» αγάπης προς τον πλησίον μας.

Ο π. Αρκάδιος, εκ μέρους του Ποιμενάρχου μας μετέφερε τις πατρικές Του ευχές και ευλογίες αλλά και τις εγκάρδιες ευχαριστίες Του για αυτή την σημαντική κίνηση της τοπικής μας Αστυνομίας και επεσήμανε την γνωστή και άξια αναφοράς πλέον μακροχρόνια και πολυεπίπεδη συνεργασία της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου με την Αστ. Διεύθυνση Κορινθίας.

Ο Πανοσιολογιώτατος κατέληξε ότι, αυτές τις δύσκολες ημέρες που ζούμε οφείλουμε να χτυπήσουμε την κρίση όλοι μαζί ενωμένοι, ως μια οικογένεια, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον για την ανακούφιση των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας. Επίσης, ευχήθηκε όπως ο Κύριος μας να ευλογεί και να προστατεύει, τους Αστυνομικούς μας, στο δύσκολο και πολυδιάστατο έργο τους για την ασφάλεια των πολιτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ