Η είδηση για το λάθος του ΑΤΜ κυκλοφόρησε γρήγορα και όλοι έτρεξαν να βγάλουν λεφτά

90

Tα νέα μαθαίνονται γρήγορα και έτσι το βράδυ της Κυριακής 25/11 δημιουργήθηκε ουρά έξω από ένα ATΜ της Bank of America, το οποίο μοίραζε αφειδώς χρήματα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας επισκέφθηκε το ATM για να σηκώσει χρήματα. Ζήτησε 20 δολάρια, αλλά το μηχάνημα του έδωσε 100, όπως ανέφεραν αξιωματικοί από το γραφείο σερίφη της Κομητείας Χάρις στο τηλεοπτικό δίκτυο KPRC.

Ο άνδρας δημοσίευσε την εμπειρία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σύντομα ο χώρος έξω από το ATM γέμισε με κόσμο που ήθελε να επωφεληθεί από το «γενναιόδωρο» μηχάνημα. Μάλιστα, όπως σημειώνει το ρεπορτάζ του KPRC, σε κάποιες περιπτώσεις δεν έλειψαν οι διαπληκτισμοί ακόμα και οι καβγάδες μεταξύ των παριστάμενων που περίμεναν στην ουρά.

Επί δύο ώρες το μηχάνημα συνέχισε να μοιράζει εκατοσταδόλαρα μέχρι που ενημερώθηκαν σχετικά οι αρχές και γύρω στις 11 το βράδυ τοπική ώρα έσπευσαν στο σημείο για να βάλουν ένα τέλος στο πάρτι και να προφυλάξουν το ATM.

Όπως ανέφερε τη Δευτέρα 26/11 η Bank of America το πρόβλημα οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος και πως όσοι έλαβαν από το μηχάνημα περισσότερα χρήματα από αυτά που ζήτησαν μπορούν να κρατήσουν.

«Ήταν ένα περιστατικό σε ένα μεμονωμένο ATM στο Χιούστον που προκλήθηκε όταν ένας πωλητής λανθασμένα τοποθέτησε χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων στη θέση των χαρτονομισμάτων των 10 δολαρίων», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Bank of America. «Διευθετήσαμε το θέμα. Οι πελάτες μπορούν να κρατήσουν τα επιπλέον χρήματα που τους δόθηκαν».

Η τράπεζα δεν έδωσε πληροφορίες σχετικά με το πόσοι άνθρωποι επωφελήθηκαν από το λάθος ή για το πόσα χρήματα δόθηκαν κατά λάθος.

 

 

newsbeast

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ