Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ”ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ” ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

823
Καθαρισμός και βαφή της παραθαλάσσιας παιδικής χαράς στο Καλαμάκι έγινε χθες, 31 Μαΐου 2022, από μέλη της Εθελοντικής ομάδας της Δημοτικής Παράταξης ”αλλάzουμε ΜΑΖΙ”.
Η εικόνα που παρουσίαζε η παιδική χαρά ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με τον σκοπό που προορίζεται και η Δημοτική Παράταξη αποφάσισε να την καθαρίσει από τα ξερά χόρτα και να βάψει τους σκουριασμένους στύλους και το συρματόπλεγμα της περίφραξης με χαρούμενα χρώματα που αντιπροσωπεύουν το παιχνίδι και την παιδικότητα.
Εθελοντική ομάδα της παράταξης, με συντονιστές τους κ.κ. Σταύρο Θυμή και Χρήστο Παντελέου, από το πρωΐ, αψηφώντας τον ήλιο, πέτυχαν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Τους πλαισίωναν ο επικεφαλής της παράταξης κ. Ιωάννης Καραπανάγος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Γλυκοφρύδης και οι κυρίες Μάχη Ανδριανού και Ζήνα Τσερώνη.
Επίσης έδωσε το παρών και ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Καλαμακίου κ. Γιάννης Δρίτσας, συνοδευόμενος από δύο μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Αυτές του είδους οι πρωτοβουλίες όπως και των άλλων ομάδων εθελοντών αξίζει να βρουν ακόμα πιο πολλούς συνοδοιπόρους γιατί η προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον δεν εξαρτάται από την εκάστοτε δημοτική αρχή αλλά και η όποια συνεισφορά από συλλογικές ομάδες αποτελεί μια λύση βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής. Αν βέβαια συμπράξουν τότε το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο αποτελεσματικό.