η Κορινθος 06 πέρασε νικηφόρα και από το Γαλατάκι νικώντας τον Σαρωνικό

87

Την τέταρτη νίκη στο πρωταθλημα πέτυχε η Κορινθος 06 που πέρασε νικηφόρα από το Γαλατακι νικώντας με το ευρύ 6-0 τον Σαρωνικό.

Το σκορ μαρτυραει από μόνο του την εικονα του παιχνιδιού με τους φιλοξενουμενους να υπερεχουν σε όλη την διάρκεια του αγώνα απέναντι στη φιλοτιμη ομάδα των γηπεδούχων που ούτε στο παιγνίδι αυτό  κατάφεραν να πάρουν το πρώτο τους βαθμό.

Για την ομάδα του Τάσου Περρα βελτιωμένη ήταν η άμυντικη τακτική σε σχέση με το προηγούμενο παιγνιδι, ο επανεμφανισθεις πορτιερο Στ. Σκουρτης ενεπνεε εμπιστοσύνη και καθαρισε τις φάσεις όσες φορές χρειάστηκε ενώ και ο επανακαμψας (εξετισε τηνποινητου) Χατζησοφρωνιου έδεσε περισσοτερο το χώρο του κέντρου αν και η απόδοση του δεν ήταν ανάλογη με την αξία του.

Έτσι με την νίκη της αυτή η Κορινθος 06 έχει το απόλυτο αλλά λόγω του γνωστού μείον δύο βαθμούς από πέρσι έχει συγκατοικους Πανκαμαριακο και ΑΟ Ζευγολατιου με 10 βαθμούς.

Σημειώνουμε ότι εκκρεμεί ένσταση των Αγίων Θεοδωρων στο ματς με τον Πανκαμαριακο, το οποίο είχαν χάσει εντός 1-3 λόγω κακής συμμετοχής ποδοσφαιριστη της ομάδας του Καμαριου. Μεγάλος πρωταγωνιστης του αγώνα ο Μάκης Μυριωτης ο οποίος πέτυχε καρέ τερμάτων, (29′, 49′ πέν, 62′ & 65′), ενώ τα άλλα δύο ο Καπλατζης, (10’&54′ ).

Δεν έχουμε κάτι άλλο να προσθέσουμε από το παιγνιδι αυτό, απλά παρα τα έξι γκολ που δεχθηκε η ομάδα του Θανάση Περαχωριτη δεν είναι για τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ :Καλός ο μεταγραφεις από την ΕΠΣ ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ Βλαντης ο οποίος σφυριζε ότι έβλεπε, χωρίς προβλήματα οι ΒΟΗΘΟΙ του Παπαγεωργοπουλος -Μπαρτζης.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ :Λαντσας, Παππας, Μπετσος, Μαζιωτης, Φραγκακης, Χοντια, Βενετσανος, Μεναι. Μπουζας, Μπορσης Π. Βαρδακας.Έπαιξαν και οι :Λεντζιος, Παπασταμοπουλος, Ζιμπολας.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Σκουρτης, Κοτοβ (69′ Ευστρατιαδης),Φιλης,  Μαγγινας, Μαυρελης, Τριμπονιας (56′ Βασιλαρης ) , Γκουριωτης, Χατζησοφρωνιου, Μυριωτης  (80′ Μπαμπαι ), Καπλατζης, Τζανετος  (80′ Ντομι ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ