Τα σκουπίδια πνίγουν την Κόρινθο πολύ καιρό… όμως με τα”γουίκεντ” στη Θεσσαλονίκη παραμένουν στους δρόμους- δείτε φωτό

83

Ο νέος Δήμαρχος παρέλαβε… την πιο βρώμικη πόλη.

Ναι σε πολλά έχουν απόλυτο δίκιο η πόλη   βρωμάει δεν το γνωρίζω αλλά το σέβομαι ότι πολλά απορριμματοφόρα είναι ακινητοποιημένα χωρίς πετρέλαιο. Πως γίνεται όμως τα απορριμματοφόρα να είναι χωρίς πετρέλαιο και οι βούρτσες  να αλωνίζουν καθαρίζοντας κάθε πρωί το κέντρο της Κορίνθου, αυτά έχουν άλλη  σύμβαση.

Σε τελική ανάλυση  ας μαζέψουμε πρώτα τα σκουπίδια και μετά καθαρίζουμε τους δρόμους.

Ακόμα όταν η πόλη  βρωμάει τρέχουμε νύχτα μέρα να την αλλάξουμε και δεν πάμε βόλτα στην Θεσσαλονίκη γιά βραβεύσεις φρού -φρού και αρώματα μένουμε εκεί που μας έβαλαν μόλις χθές οι Κορίνθιοι και κάνουμε τα αδύνατα δυνατά γιά να αλλάξουμε την πόλη και επειδή θα τρέξετε να πείτε ότι τα βάζω με τον Νανόπουλο κάνετε μεγάλο λάθος  τα βάζω με τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο που πρέπει να καταλάβει ότι δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν χωράνε.

Βέβαια η ευθύνη του Δήμαρχου είναι ο συντονισμός και ο έλεγχος αλλά ας είναι οι ημέρες λίγες και η ανοχή μας απαραίτητη.

Το ρεπορτάζ αφιερώνεται στους όψιμους υποστηριχτές του Νανόπουλου που  βάζανε στοίχημα πως σε λίγες ημέρες θα βλέπαμε  τη διαφορά.Εδώ να σας  ενημερώσω ότι έξω απο το Μουσικό γυμνάσιο οι κάδοι είναι πεντακάθαροι άρα το απορριμματοφόρο μάζεψε επιλεκτικά στο σχολείο και καλά έκανε…και για δικούς του λόγους δεν ξαναπέρασε.

Δείτε λοιπόν τη διαφορά σήμερα Κυριακή  8 Σεπτεμβρίου 2019 σκουπίδια παντού Ποσειδωνία-Καλλιθέα-Μπαθαρίστρα-Συνοικισμός-Αγία Άννα…έξω απο τον παιδικό σταθμό-εργατικές κατοικίες-βιολογικό.Έχουμε και άλλες φωτό αλλά σιγά-σιγά. 

Αν κάποιος αμφιβάλλει γιά το γνήσιο η φωτογραφική μηχανή στην διάθεσή του για έλεγχο ώρας και ημερομηνίας.Εδώ να κλείσω λέγοντας αν δούμε  την διαφορά αμέσως θα το γράψουμε και θα το δείξουμε.

Ν.Ν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ