Η Κόρινθος στις φλόγες απόγνωση παντού εκτός του ΚΕΠΑΠ…συνεδρίαζε για το πολιτιστικό καλοκαίρι 2020

115

Στην χθεσινή συνεδρίαση 24/7/2020 του Κέντρου Πολιτισμού Αθλητισμού @ Περιβάλλοντος του Δήμου μας τα μέλη της παράταξής μας “Πνοή Δημιουργίας” θέσαμε πρό ημερήσιας διάταξης θέμα που ομόφωνα έγινε αποδεκτό από όλους τους παρα βρισκόμενους συμβούλους ώστε να βγεί ανακοίνωση συμπαράστασης για όλους όσους με οποιοδήποτε τρόπο συμμετείχαν στην μεγάλη πυρκαγιά που έπληξε την περιοχή μας @ κυρίως σ όλους εκείνους που έχασαν τις περιουσίες τους από την μανία της πυρκαγιάς αυτής..
Πρέπει να γνωρίζουν ότι θα μας βρουν συμπαραστάτες σ αυτές τις δύσκολες ώρες που παίρνουν. Επίσης θα έχουν την βοήθεια μας σ ότι μας ζητηθεί @ θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας ώστε να αποδοθούν τα πρέποντα τόσο από την πολιτεία όσο @ από τον Δήμο Κορινθίων σ όλους τους πληγέντες…
Το καλό σ αυτή την πραγματικά τραγική κατάσταση το ότι δεν χάθηκαν ανθρώπινες ζωές…
Υστερόγραφο:
Περίμενα η ανάρτηση αυτή να εκδοθεί από το ΚΕΠΑΠ…
Βλέπω όμως αργοπορία @ πιθανόν μη έγκριση της από άλλα όργανα… Τραγικό!!!

Υστερόγραφο 2.
Κατά την εισήγησή μου στο προ ημερήσιας θέμα είπα ότι περίμενα το συγκεκριμένο συμβούλιο να αναβληθεί λόγω του γεγονότος της μεγάλης φωτιάς, όμως πλέον είμαστε εδώ και ας συζητήσουμε, αναφεροντας τα παραπάνω.

πηγή-Παναγιώτης Λαμπρινός

 

σ.σ.Με τους Onirama  τελικά τι  θα γίνει για να κοιμηθώ ήρεμα,θα έρθουν η θα τους πληρώσουμε χωρις την παρουσία τους.Τους τα χρωστάμε απο τις απόκριες. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ