Η  Λαϊκή Ενότητα Πελοποννήσου : Για το «Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο»,

79

Η  Λαϊκή Ενότητα Πελοποννήσου καλεί σε κινητοποίηση

  Οι μνημονιακές πολιτικές σας, κ. Τσίπρα, οδηγούν στην καταστροφή και όχι στην ανάπτυξη

 Προκαλεί ο κ. Τσίπρας και σύσσωμο το  υπουργικό  συμβούλιο   ότι δήθεν θα συζητήσουν για «ανάπτυξη», στις 26 και 27 Φεβρουαρίου στην Τρίπολη στο λεγόμενο «Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο», την ώρα που έχουν αποφασίσει να ξεπουλήσουν τις δύο λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη  μαζί με το ορυχείο τους και να δημιουργήσουν χώρο ταφής επικίνδυνων αποβλήτων.

Καμία ανάπτυξη και κανένα όφελος δεν θα υπάρξει για τους πολίτες της Πελοποννήσου από αυτή την φιέστα που οργανώνει η κυβέρνηση μαζί με τον κ. Τατούλη.

Στόχος της κυβέρνησης είναι να παρουσιάσει το νέο της παραμύθι  «τώρα που βγαίνουμε από τα μνημόνια θα έρθει η ανάπτυξη».

  • Αλήθεια, για ποια ανάπτυξη θα μιλήσει ο κ. Τσίπρας και οι Υπουργοί του όταν είναι γνωστό ότι στα 2,5 χρόνια ,που όπως είπε ακόμη  και  ο κ. Βίζερ «έχουν αγκαλιάσει το μνημόνιο όσο καμία άλλη κυβέρνηση»  , καμία ανάπτυξη δεν είδαν οι πολίτες της Πελοποννήσου  όπως και όλης της Ελλάδας. Αντίθετα είδαν :
  • Όλα τα αγαθά και υπηρεσίες να παραχωρούνται στο  μεγάλο κεφάλαιο με ΣΔΙΤ και ιδιωτικοποιήσεις (διαχείριση σκουπιδιών ,ενέργεια ,δρόμοι, αεροδρόμιο ,διώρυγα Κορίνθου κλπ) .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ