Η Λουτρακιώτισσα Μαρία Λεπίδα μέσα στις 32 ωραιότερες του Κόσμου (Εικόνες)

200

Στο τροπικό νησί Σάνυα της Κίνας βρίσκεται η Μαρία Λεπίδα, το κορίτσι που αναδείχτηκε Μις Ελλάς 2018 από τα ελληνικά καλλιστεία, με σκοπό να διεκδικήσει το τίτλο της «Μις Κόσμος 2018».

 

Η Μαρία Λεπίδα, με καταγωγή από το Λουτράκι, βρέθηκε στον εξωτικό προορισμό στις 9 Νοεμβρίου και ήδη έχει αρχίσει τις προετοιμασίες για τον τελικό των «Μις Κόσμος» που θα γίνει στις 8 Δεκεμβρίου και θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι Fox.

 

 

Μάλιστα η Μαρία Λεπίδα διακρίθηκε χθες, μετά από ψηφοφορία μεταξύ των 32 πρώτων υποψηφίων του «Μις Κόσμος» (από τις 120), ενώ κέρδισε τις εντυπώσεις με την πριγκιπική τουαλέτα που φόρεσε από την Ελληνίδα σχεδιάστρια Τάνια Χριστοφοράτου.

 

 

Στην παραπάνω ψηφοφορία νικήτρια αναδείχτηκε η Μις Γαλλία, ενώ το βραβείο του καλύτερου ρούχου πήρε η Μις Νότια Αφρική και η Μις Κίνα.

 

 

Ωστόσο για να δημιουργηθεί η 40αδα του τελικού από τα 120 κορίτσια που βρίσκονται στην Σάνυα, θα πρέπει οι υποψήφιες να περάσουν 7 δοκιμασίες- αναμετρήσεις.

 

 

Πρώτη αναμέτρηση ήταν το event  Dances of the World, όπου τα κορίτσια παρέλασαν φορώντας παραδοσιακές ενδυμασίες του τόπου τους.

 

Σκοπός των κοριτσιών εδώ είναι να συστηθούν στον κόσμο, μιλώντας για εκείνες και απαντώντας σε μία σειρά ερωτήσεων σχετικές με τις γνώσεις τους, την επαγγελματικής τους πορεία και το φιλανθρωπικό τους έργο.

 

 

Οι 7 συνολικά αναμετρήσεις του διαγωνισμού είναι καθοριστικές για την επιλογή της τελικής 40αδας με πιο σημαντική από όλες την δοκιμασία με όνομα… Miss World Beauty with a Purpose.

 

ΠΗΓΉ loutraki365.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ